Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Є Септик

Інші назви: Викачка септиків Київ Є Септик
Сайт:
Телефони: 8 (098) 0099-686
Компанія «Є Септик» пропонує професійні послуги асенізатора у Києві та області, забезпечуючи чистоту та комфорт у вашому будинку, на дачі чи підприємстві. Ми працюємо швидко, надійно та безпечно, використовуючи сучасну техніку та спеціалізовані автомобілі для відкачування стоків, каналізаційних ям та септиків. Наші фахівці мають багаторічний досвід, тому гарантовано виконують роботу акуратно, не пошкоджуючи майно клієнтів. Ми дбаємо про екологію, правильно утилізуючи відходи та дотримуючись усіх санітарних норм. Замовляючи послуги «Є Септик», ви отримуєте оперативний виїзд, індивідуальний підхід та доступні ціни без прихованих платежів. Клієнти відзначають ввічливість персоналу, пунктуальність та якість сервісу. Завдяки нам обслуговування каналізації стає легким і безтурботним, а проблеми з відходами вирішуються швидко та ефективно. «Є Септик» — ваш надійний партнер у підтримці чистоти та гігієни.

Відгуки про компанію «Є Септик» Усього: 0

На жаль, про цю компанію поки не додано жодного відгуку.