Future Technologies
Сайт: futuretech.com.ua
Сайт: futuretech.com.ua
Future Technologies пропонує повний спектр послуг з налаштування, оптимізації та обслуговування корпоративних мереж. Ми проєктуємо та впроваджуємо локальні (LAN) і розширені (WAN) мережі, забезпечуючи високу пропускну здатність, надійність і безпеку вашої інфраструктури.
Наші послуги:
Налаштування корпоративних мереж: Проєктуємо мережі під потреби вашого бізнесу з гарантованою надійністю.
VPN-рішення: Забезпечуємо безпечний доступ до мережі через IPSec, SSL та OpenVPN для віддалених працівників та філій.
Обладнання Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, TP-Link: Налаштуємо маршрутизацію, фільтрацію та пріоритезацію трафіку.
Моніторинг і звітність: Впроваджуємо системи моніторингу мережі (Zabbix, Grafana, Prometheus) для своєчасного реагування на проблеми.
Захист мережі та даних: Проведемо аудит безпеки, виявимо вразливості та захистимо вашу мережу від атак та вторгнень.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Future Technologies
Отзывы о компании «Future Technologies» Всего: 0
К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.