Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

futuretech.com.ua

Сайт:
Future Technologies надає комплексні послуги з налаштування та обслуговування корпоративних мереж для бізнесів будь-якого масштабу https://futuretech.com.ua/ . Наші експерти забезпечують стабільність і безпеку мережевої інфраструктури, гарантують високу пропускну здатність і надійний доступ до даних. Наші послуги: Налаштування корпоративних мереж: Проєктуємо та впроваджуємо локальні та розширені мережі з урахуванням потреб вашої компанії. VPN для віддалених підключень: Забезпечуємо безпечний доступ до корпоративної мережі через IPSec, SSL та OpenVPN для віддалених співробітників та філій. Обладнання та налаштування: Працюємо з обладнанням Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, TP-Link. Налаштовуємо маршрутизацію, фільтрацію доступу і пріоритезацію трафіку. Моніторинг мережі: Впроваджуємо рішення для моніторингу в реальному часі (Zabbix, Grafana, Prometheus), що дозволяє оперативно реагувати на будь-які проблеми. Захист даних і мережі: Виконуємо аудит мережі, виявляємо вразливості, захищаємо від атак і вторгнень, контролюємо доступ до ресурсів.

Отзывы о компании «futuretech.com.ua» Всего: 0

К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.