Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Zoo-Vet

Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт:
Телефоны: +38 (096) 004 06 60
Эл. почта: [email protected]
Регион работы: Львов
Просмотры: 2058
Грумінг by ZOOVET — це грумінг салон у Львові, що спеціалізується на професійному догляді за домашніми тваринами, зокрема собаками та котами різних порід. Основна мета салону — підтримка здоров’я, гігієни та комфорту улюбленців через якісний догляд, індивідуальний підхід і спокійну атмосферу без стресу. Серед основних напрямів роботи — комплексний і гігієнічний догляд, експрес-линька для собак, купання з підбором шампуню під тип шерсті, стрижка або тримінг, укладання, підрізання кігтів, чистка вух і лап, а також нанесення делікатного аромату. Для котів надаються послуги без застосування наркозу, із максимальним зниженням стресу. Фахівці салону враховують індивідуальні особливості тварин: тип шерсті, стан шкіри, поведінкові нюанси. Усі засоби сертифіковані, безпечні й підходять навіть для чутливих порід. Команда дотримується антистрес-підходу — працює спокійно, лагідно та без примусу. Такий формат догляду забезпечує тваринам позитивний досвід і підтримує їхній добрий фізичний та емоційний стан. Контакти: Наш сайт: https://zoo-vet.com.ua/ Телефон: +38 (096) 004 06 60 Пошта: [email protected] Адреса: м. Львів, вул. Лінкольна 10а, магазин "ЗооВет центр"

Отзывы о компании «Zoo-Vet» Всего: 0

К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.