Мережа Права
Інші назви: мережа права, адвокат драгомирова, сеть права
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: merezha-prava.com.ua
Телефони: +38 067 27 09 159
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: merezha-prava.com.ua
Телефони: +38 067 27 09 159
Юридична компанія «Мережа права» — Адвокат у відносинах з державою
Наша місія: Впливати на державні рішення, що обмежують права українців та захищати їх від порушень з боку держави.
Ми змінюємо стандарти юриспруденції та робимо правову допомогу доступною для громадян. Маємо рішучість на кожному етапі роботи та повертаємось до клієнтів з твердою відповіддю чи рішенням проблеми. І хоч впливати на державні рішення часом непросто, ми не боїмось брати на себе цю відповідальність.
Напрямки роботи:
• допомагаємо військовим та цивільним пенсіонерам повернути законний розмір пенсії та отримати заборгованість;
• захищаємо права кадрових силовиків та їх сімей в питаннях повернення виплат «бойових» та компенсацій, трудових спорах та ін.;
• маємо більше 10 напрямків допомоги цивільному населенню (сімейне, житлове, трудове, адміністративне право та інші).
Результати нашої роботи:
• 3+ роки відстоюємо виплати для українців;
• на сьогодні свої справи нам довірили 65 000 клієнтів;
• маємо більше 60 000 виграних судових справ з державними органами;
• збільшили пенсію більше 37 000 військових пенсіонерів
• повернули військовим більше 50 мільйонів грн виплат;
• працюємо по всій території України та маємо офіси в 10 містах (Київ, Одеса, Львів, Вінниця, Житомир, Дніпро, Рівне, Полтава, Хмельницький та Верховина).
Ознайомитись детальніше з нашою роботою можна за посиланнями:
Корпоративний сайт: merezha-prava.com.ua
Інстаграм-сторінки:www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== www.instagram.com/...rava/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ютуб-канал: www.youtube.com/@merezha_prava.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюМережа Права