Мережа Права

Інші назви: мережа права, адвокат драгомирова, сеть права
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт:
Телефони: +38 067 27 09 159
Ел. пошта: [email protected]
Юридична компанія «Мережа права» — Адвокат у відносинах з державою Наша місія: Впливати на державні рішення, що обмежують права українців та захищати їх від порушень з боку держави. Ми змінюємо стандарти юриспруденції та робимо правову допомогу доступною для громадян. Маємо рішучість на кожному етапі роботи та повертаємось до клієнтів з твердою відповіддю чи рішенням проблеми. І хоч впливати на державні рішення часом непросто, ми не боїмось брати на себе цю відповідальність. Напрямки роботи: • допомагаємо військовим та цивільним пенсіонерам повернути законний розмір пенсії та отримати заборгованість; • захищаємо права кадрових силовиків та їх сімей в питаннях повернення виплат «бойових» та компенсацій, трудових спорах та ін.; • маємо більше 10 напрямків допомоги цивільному населенню (сімейне, житлове, трудове, адміністративне право та інші). Результати нашої роботи: • 3+ роки відстоюємо виплати для українців; • на сьогодні свої справи нам довірили 65 000 клієнтів; • маємо більше 60 000 виграних судових справ з державними органами; • збільшили пенсію більше 37 000 військових пенсіонерів • повернули військовим більше 50 мільйонів грн виплат; • працюємо по всій території України та маємо офіси в 10 містах (Київ, Одеса, Львів, Вінниця, Житомир, Дніпро, Рівне, Полтава, Хмельницький та Верховина). Ознайомитись детальніше з нашою роботою можна за посиланнями: Корпоративний сайт: merezha-prava.com.ua Інстаграм-сторінки:www.instagram.com/...​/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== www.instagram.com/...​rava/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ютуб-канал: www.youtube.com/@merezha_prava.

Відгуки про компанію «Мережа Права» Усього: 0

На жаль, про цю компанію поки не додано жодного відгуку.