Савин Агро
Телефони: 066 038 3506
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: www.facebook.com
Телефони: 066 038 3506
Мав жахливий досвід роботи в Савин Агро. Опис вакансії і близько не відповідав тому, що вимагалося від мене. В робочих процесах хаос та відсутність зони відповідальності посади. Керівник (Абібулаєв Рустем) вважає, що робітник відповідає за будь що, що він від нього захоче (навіть якщо це ніяк не стосується спеціалізації), і принижує підлеглого, якщо результат не відповідає його власним і (нереалістично завищенним) очікуванням. Робоча комунікація будувалась на маніпуляціях, тиску, приниженнях, брехні та знеціненні роботи. Тільки вже в процесі дізнався, що люди тут довго не витримують і звільняються через кілька місяців. Щодо мене, то керівник недовиплатив мою зп (конверт). І в цілому вважаю поведінку керівника неадекватною та гідною звернень в відповідні органи.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСавин Агро
Відгуки про компанію «Савин Агро» Усього: 1
24.01.26 15:45
Гість
Іноді керівник демонстрував несподівану дбайливість, замовляючи в офіс щось на перекус (але по факту він забрав гроші за цей перекус з моєї кишені, не розрахувавшись)