Колаген Бар
Сайт: collagenbar.com.ua
Телефоны: +380674476992
Сайт: collagenbar.com.ua
Телефоны: +380674476992
Колаген Бар — це український інтернет-магазин, який спеціалізується на японському колагені. Всі популярні зразки завжди в наявності, що дозволяє обирати саме ті продукти, які відповідають сучасним стандартам якості та ефективності. Асортимент охоплює все, від класичних колагенових добавок до новинок японської індустрії краси.
Крім колагену, магазин пропонує широкий спектр БАДів та нутрицевтиків від відомих японських виробників: вітаміни, мінерали, Омега-3, пробіотики, а також спеціалізовані добавки для підтримки здоров’я, енергії та молодості. Серед асортименту також представлені унікальні японські продукти, такі як аодзіру, наттокіназа, чай маття та інноваційні іонні зубні щітки.
Не залишено без уваги й догляд за шкірою: маски, патчі, антивікові креми, натуральне мило та пробні обсяги косметики дозволяють спробувати продукти перед покупкою. Завдяки цьому Колаген Бар стає містком між японськими технологіями краси та щоденним доглядом за здоров’ям українських клієнтів.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Колаген Бар
Отзывы о компании «Колаген Бар» Всего: 0
К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.