Адвокатське Бюро "Владислава Ігнатко" Адвокат Ігнатко Владислав Іванович
Другие названия: АБ "Ігнатко", адвокатське бюро, Ігнатко В. І. Військовий адвокат Ігнатко, Юридична компанія Ігнатко, адвокат Ужгород, адвокат
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: ignatkoadvokat.com
Телефоны: +380961457774
Регион работы: Ужгород
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: ignatkoadvokat.com
Телефоны: +380961457774
Регион работы: Ужгород
Адвокатське Бюро «Владислава Ігнатко» - це провідна юридична компанія в Ужгороді, що надає висококваліфіковану правничу допомогу фізичним та юридичним особам. Наша команда забезпечує стратегічний захист у найскладніших правових спорах.
Ми постійно в пошуках нових працівників, колег та партнерів!
Основні напрямки діяльності:
Військове право: повний супровід військовослужбовців, захист у справах про виплати, ОГД, оскарження рішень ВЛК та мобілізаційні питання.
Судове представництво: професійний захист у цивільних, кримінальних, господарських та адміністративних процесах.
Захист бізнесу: юридичний аудит, мінімізація ризиків та супровід господарської діяльності.
Експертна аналітика: використання OSINT-технологій та глибокий аналіз судової практики для досягнення результату.
Бюро керується принципами безкомпромісного захисту інтересів клієнта, конфіденційності та високих стандартів адвокатської етики. Обирайте досвід, підтверджений успішними кейсами та науковим підходом.
Leges sunt arma - закони є зброєю і ми знаємо, яки нею користуватися!
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Адвокатське Бюро "Владислава Ігнатко" Адвокат Ігнатко Владислав Іванович
Отзывы о компании «Адвокатське Бюро "Владислава Ігн» Всего: 0
К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.