Економ клас, м вінниця вул привокзальна 3 є
Сайт: share.google
Регіон роботи: Вінниця
Сайт: share.google
Регіон роботи: Вінниця
Мій досвід роботи в «Економ Класі».
Я працювала в магазині з 9 червня по 24 липня 2026 року. За цей час у мене виникли серйозні проблеми зі здоров’ям: алергічна реакція, висип на руках, набряк і подразнення очей, сильний свербіж. Двічі зверталася за екстреною медичною допомогою: перший раз вночі, другий — вдень, коли в мене піднялася температура і висип став ще сильнішим. У медичній виписці зазначено, що симптоми могли бути пов’язані з можливим контактом із хімічними речовинами.
Через погіршення стану здоров’я я вирішила звільнитися. Керуюча Жанна Стасенко була у відпустці, тому я чекала, коли вона буде на роботі. Коли я прийшла із заявою про звільнення та медичною випискою, вона запитала мене: «А для чого ти сказала, що працюєш на секонді?», після чого сказала, що «у нас речі нічим не обробляються, зараз у всіх на все алергія».
Я показала медичну виписку, але, на мою думку, вона навіть не ознайомилася з нею. Мені сказали, що я повинна відпрацьовувати два тижні, а заяву про звільнення через стан здоров’я не прийняли. У результаті я написала заяву про звільнення за власним бажанням.
Також мені було неприємне ставлення до працівників. Під час робочих розборів я неодноразово чула образливі висловлювання на адресу колективу, зокрема такі слова, як «дебіли» тощо. На мою думку, таке ставлення є неприпустимим.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЕконом клас, м вінниця вул привокзальна 3 є
Відгуки про компанію «Економ клас, м вінниця вул приво» Усього: 1
25.07.26 18:17
Світлана
м. Вінниця
Вчасно платили заробітну платню
Мій досвід роботи в «Економ Класі».