наша аптека
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіони роботи: Київ, Житомир, Івано-Франківск, Миргород, Чернівці
Регіони роботи: Київ, Житомир, Івано-Франківск, Миргород, Чернівці
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюнаша аптека
Відгуки про компанію «наша аптека» Усього: 5
10.06.19 14:25
Низькі ціни на ліки
Жахливе ставлення керівництва, нема захисного скла, через це весь наш колектив хворів кожен місяць, після звільнення не виплатили половину зп, плани захмарні, % з продаж платять брехливий, перейшла в іншу мережу - як на світ народилась
18.01.18 22:29
Маша Таня Оля Ира Наташа...,
м. Житомир
Чмошное руководство , которое тебя закаляет как сталь.
Как всегда это зарплата.
Ее присутствие в минимальных дозах мотивирует искать лучшие компании, которые готовы вкладывать в своих сотрудников .
Что мы и сделали - ушли из нашей аптеки она же а+.
Девчонки, фармацевты, да не ведитесь на нашу аптеку и все их обещания - пустая трата времени.
БЕГИТЕ
27.09.17 23:16
Александр,
м. Житомир
Пообещали то что просил .
По факту.
Пришел на стажировку , сразу же спросили где мой халат (при этом я заранее предупредил в офисе в Житомире , что халата нет у меня )Вроде мелочь , но нет ничего важнее мелочей (сразу видно обратную связь Офис—аптека )По задумке , должны были сразу осведомить заведующую, что бы придумали мне временный халат, место этого я митут 20 стоял В торговом зале, пока меня наконц—то не пустили внутрь , где мне...»
25.01.17 18:25
Позитиву-ніякого.
Я пропрацювала в аптеці не так довго, але через призму власного досвіду можу сказати,що гіршої аптечної мережі не зустрічала. По-перше, умови праці жахливі, офіс чхати хотів на проблеми, які турбують першостольників. По-друге, заробітню плату обяцяють одну, платять зовсім іншу, штрафи і різні списанння щомісяця, не пояснюючи чому і за що, хоча ставити вимоги по виконанню маркетинга, плану і стандартів...»