Клиника 311
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Телефони: 2000-311
Телефони: 2000-311
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюКлиника 311
Відгуки про компанію «Клиника 311» Усього: 81
31.08.18 08:46
Рита Рита,
Слаженная система работы, правильно подобран персонал, хорошие зарплаты. Коллектив очень приятный и всегда все друг другу помогают. Ростислав Любомирович, как руководитель достойный и всегда с пониманием относиться к проблемам своих подопечных.
Неудобно добираться, если ехать не машиной
26.07.18 11:15
Ірина,
Я вже більше двох років працюю в команді лікаря Валіхновського і за весь цей період у мене не було жодної думки чи бажання звільнитись. Весь персонал дуже поважає лікаря, вони вбачають в ньому не лише керівника, але й наставника.
Подобається, що проблеми які виникають по роботі ти можеш вирішити разом з іншими, тебе не залишають саму "борсатись в багнюці". Дуже вдячна дівчаткам за підтримку, ми так здружились і це...»
Не було, немає і не буде!
19.07.18 15:18
Приятно работать среди профессионалов.
не знаю. вроде нет
29.06.18 18:25
Место нравится, я долго мечтал попасть в команду к валихновским и работать с ними. Мечта сбылась и я не разочаровался.
Не удобно добираться(
21.06.18 16:01
Людмила,
Це мій другий дім, я готова викладатись на повну навіть більше. Мені все подобається у новій клініці. Та і раніше теж було все дуже гарно. Можу рекомендувати це місце роботи, тут дуже правильно і чудово ставляться до пацієнтів, мені це імпонує. Висока заробітня плата і керівник Ростислав Любомирович геніальна людина. Я в захваті і дуже хочу тут продовжувати працювати.
Навіть не знаю
06.05.18 00:30
Я дуже задоволений місцем, умови роботи найкращі на українському медичному ринку. Роботи багато, цікава, багато складних випадків, для молодого хірурга тут скарбниця для досвіду. Дякую дуже Ростиславу Любомировичу Валіхновському за таке робоче місце. Я впевнений, що Інститут хірургії буде розвиватись і стане головним закладом України. Це тепер і моя мрія також.
___
16.04.18 10:26
Ольга ola-ola,
Совсем немножечко удалось поработать в клинике Валихновского, но впечатления остались очень хорошие. Требования там соответствующие, но и работа цениться, не так, как в государственных больницах – пашешь, а деньги только на проезд и тратишь. Мне очень понравился коллектив, прелестные люди. Ну и, конечно же, стандарты работы, такого опыта как у Валихновского Ростислава Любомировича ни в одного хирурга в Украине нет....»
Прекрасная клиника, ну какие здесь могут быть минусы.
12.03.18 15:20
Лариса,
Хорошее место для работы, отличное отношение руководства и позитивные коллеги. Всегда помогут, подскажут. Заработная плата меня очень радовала, но и требования были соответствующими. Работа всегда была интересная, новые сложные случаи реконструктивной хирургии, очень часто хирургии ожирения. Этот опыт для меня был ценным!
Не нашла.
13.02.18 15:49
Оксана,
Клініка для роботи ідеальна, рідко де можна зустріти такі умови праці. Задоволена як заробітною платою, так і ставленням керівництва. Дуже цікаво працювати в колективі, легко всі йдуть на контакт. Хочу працювати і надалі тут про зміну робочого місця навіть не думаю!
Немає)
17.12.17 13:15
Вікторія Благовісна,
Хороший колектив, вічливе ставлення керівництва. Приємно завжди приходити на роботу, хороше та перспективне місце.
Немає