Міст Експрес
Інші назви: ТзОВ Міст Експрес
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Телефони: (032)245-23-47
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Львів, Мукачево, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Херсон
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Телефони: (032)245-23-47
автоперевезення
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюМіст Експрес
Відгуки про компанію «Міст Експрес» Усього: 7
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Львів Мукачево Ровно Тернопіль Ужгород Херсон
18.07.19 13:50
Віктор Нігуренко,
Не знаю
+380673405426 коли працював цілували в сраку. Як дійшла мова про розрахунок послали ......! Не рекомендую!!!!!! Розвод
01.09.18 11:41
Сергей Нагорний,
Начальник склада Максим дуже добра і порядна людина. Бригадир Партики Віктор пів ночі спить у кабінеті коли ми ішачим,а потім заспаний виходить пломбувати машини
Відпрацювавши чотири роки , при розрахунку не виплатили бонусів. Звернувся до свого бригадира Партики Віктора,так він сказав що нічого не знає, звертайся у Львів до головного офісу.Дозвонився на гарячу лінію, запитали де працював(в якому місті) і ПІП сказали розберуться і зателефонують,так і пропали. Коли робітників розраховується за власним бажанням і така солідна фірма так дурить простих робочих.ps:пер ніж комусь...»
20.07.17 21:47
Паша Стегней,
м. Мукачево
Я не жалуюсь зарплата нормальна ,платять стабильно. Сотрудники справляются з роботою. Хороший колектив. Я задоволений своею роботою, начальством!!!
Я согласний преведущими жалобами,канешно невстраюэ мене упаковка но тото не все , а так канешно хотилобися немножко зарплату одригулировать на чуть побольше (((
20.07.17 10:42
Грііша,
Вцілому компанія непогана тільки щоб деяке керівгництво нетормозило роботу
Цілком згідний із попередніми відгуками на вул. Фурманова в м. Мукачево повний безпредєл. Там шеф думать що йому все пройде але я надіюсь ці відгуки читають нетільки клієнти но і вище керівництво і це колись закінчиться.
19.07.17 15:52
м. Львів
Колектив, безпосереднє керівництво
- Постійні затримки з виплатою зп.
- Інформування працівників довідкового центру про нові послуги здійснюють клієнти!
- Частина зарплати не офіційна, тому виплати по лікарняним і відпускні нараховують не повністю.
- Кожен рік керівництво декларує що: "Міст Експрес" концентрується на якості". Окрім декларування далі не йде.
06.12.16 21:34
Віктор,
м. Тернопіль
1.Колектив.
2.Керівництво на місці.
3. ...більше нема.
1.Виплата заробітної плати по принципу "бознаколи" (ти ніколи не знаєш точно коли оримаєш кровні, чи в когось кредити чи треба платити за компослуги, бухгалтерію то мало хвилює).
2.Повна відсутність зв'язку між офісом і відділеннями (про зміни в кількості послуг чи чогось в роботі системи обліку відправлень дізнаєшся по-факту, коли в тебе щось не працює).
3.ІТ-відділ (феєричні фахівці, замість того щоб робити свою...»
08.04.16 12:43
Ху*** то а не компанія!!!
НЕ користуйтеся їхніми послугами!!!