Энергобудмонтаж, НВФ, ЧП
Телефони: (050) 338-87-76
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Телефони: (050) 338-87-76
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Електро-монтажное оборудование, дверные звонки.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭнергобудмонтаж, НВФ, ЧП
Відгуки про компанію «Энергобудмонтаж, НВФ, ЧП» Усього: 2
25.06.17 16:26
Обещают зарплату
Зарплату платят не во время, не полностью, когда начинаеш звонить по етому поводу, на звонки не отвечают, как один так и второй витя и олег, доба обманивают, не говоря о условиях, графике, советую не повторять ошибки кто там хочет работать
10.05.16 14:46
Владимир,
Прекрасно працювалось, зарплата хороша. Ставлення з боку безпосереднього керівника чудове. В центральному офісі завжди помогали якщо були якісь питання по товару/наявності/індивідуальним замовленням. Заступаються перед керівництвом магазину якщо клієнт вредний попадеться і буде вимагати тебе покарати за якісь дрібниці. Чув від продавця в регіоні що якщо продажі малі і % виходить малий, але консуьлтант хороший то...»
Пару раз затримували зарплату, але пояснювали, що коли курс євро виріс в 3 рази то фірмі важко. Але завжди виплачували і не чув щоб "кидали". Якщо працівник поганий - то виганяють одразу, без реверансів. Ну і робота важка, я працював цілий день, по 10 годин на ногах. Якщо важко-не берись. Підтримую, у Віті багато підлеглих і всім присвятити час не завжди може. мені перезвонював іноді аж в вихідні. хоча не мусив.