Генстар
Інші назви: Genstar
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: www.genstar.com.ua
Регіони роботи: Київ, Рубіжне
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: www.genstar.com.ua
Регіони роботи: Київ, Рубіжне
Ремонт стартеров и генераторов. Компания специализирующаяся на оптовых и розничных продажах автозапчастей для любых марок автомобилей, а также оказывающая услуги сервиса через собственную сеть фирменных СТО, расположенных в Киеве и других городах Украины
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюГенстар
Відгуки про компанію «Генстар» Усього: 133
19.09.23 15:35
Тетяна,
Турбота та повага до працівників, забезпечення роботою та необхідними інструментами, вчасна виплата заробітної плати, достойні свята та тімбілдінги для колективу.
для мене немає)
31.10.22 15:27
Колишній співробітник...,
Хороше ставлення до людей, якщо і ти нормальна людина, яка хоче працювати! Зарплата різна, в залежності від того який рівень знань та які компетенції маєш. Можна заробляти хороші гроші, але для цього потрібно...»
Працював в компанії до війни, наразі знаходжусь в іншому місті, якщо повернусь в Київ - спробую знову влаштуватись!
18.10.22 17:22
Гость,
В компанії працював не довгий час, але залишилися хороші спогади. Протягом всієї своєї кар'єри працював в автомобільній сфері, в останній час мав магазин з продажу запчастин. Так склалось що прийшлось на...»
Деякі співробітники, з якими ти досить важдоводилося спільно працювако підіймалися з місця, хотілося б більше активності та бажання працювати, але такі люди були більше винятком
24.09.22 22:09
Дима,
Все дуже просто і логічно, хто хоче працювати - той отримує гроші, хто ні - той іде незадоволений. Багато хто просто не готовий викладатися на повну, звідси і весь негатив. Зарплата вчасно, зручний графік. Що...»
Заробіток залежить від сезону. Жаль з осені сезон починає падати. Але в цілому така ситуація у багатьох
25.05.22 14:59
Андрей,
нету
Уважаемые посетители данного сайта! Как бывший сотрудник данной компании хотел бы сказать, что "Денис Ярмолов", "Михаил Семенов", "Алексей Громов", "Антон Ролин", "Богдан Куц", "Вадим Горак", "Юрий Остапенко",...»
27.02.22 23:31
Виктор,
Приехал с проблемой на автомобиле Lancer 9. Забирая печка. За 2 часа ребята устронили неполадки. Спасибо вам большое.
24.02.22 22:21
Александр,
Ребята все делают быстро, качественно и квалификация сотрудников на высок уровне. Все чисто и аккуратно. Хорошая атмосфера. Цены приемлемые. Рекомендую всем
20.02.22 12:25
Владимир,
13.02.22 20:58
Семен,
Обратился в сервис для аппаратной замены антифриза. Всё быстро, чётко, профессионально. Стоимость соответствует заявленной. Рекомендую.
11.02.22 01:03
Антон Забалотный,
Классные ребята! Во всем сразу разобрались, подсказали, все быстро и качественно сделали. Рекомендую!
не заметил