"Галтрейд"
Другие названия: ТзОВ "Галтред-ИФ"
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Регионы работы: Киев, Днепр, Ивано-Франковск
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Регионы работы: Киев, Днепр, Ивано-Франковск
Дистрибюция продуктов питания бакалийной групы
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании "Галтрейд"
Отзывы о компании «"Галтрейд"» Всего: 8
08.08.18 01:14
внутрішній колектив поз
на цій фірмі все фігово
даже всі відгукі які знизу підроблені офісними працівниками
на фірмі ріжуть кілометри не додають зарплату
ліплять по 80 точок
того обминайте галтрейд боком
16.07.18 22:37
Алело Алеловіч,
Нічого ніколи не роблять що обіцялось, щоб пройти по за по зарплаті треба намучатися!!!
Все фігово
08.01.18 19:31
г. Ивано-Франковск
Не можу за всіх говорити і переконувати інших хто працював або буде працювати у даній Торговій Компанії,але залишу і свій відгук.
Працюю у даній компанії з 2010 року і звільнятися не збираюся!Повністю влаштовує графік роботи і получаю високу ЗП за свої старання!За 8 років роботи у компанії стою на гарному рахунку як у начальства так і у інших працівників компанії.
Негативних моментів не має!
29.12.17 16:31
Надія,
г. Ивано-Франковск
Працюю торговою в даній компанії близько року. Нехочу сказати що це легка робота, але вона того вартує.
По-перше, це цікава робота. Кожного дня спілкуєшся з різними людьми. На роботі є багато хороших людей, заради яких хочеться вставати зранку і приходити в офіс.
По-друге, тут є можливість заробити непогані гроші в теперішній час. Скільки працював, те і отримав.
А по-третє тут хороші керівники, які з...»
Не замітила.
13.11.17 18:38
Ольга,
г. Ивано-Франковск
Працюю в компанії другий місяць і хочу сказати що роботою задоволена. Приємний дружній колектив, розумні керівники, завжди допомагають при потребі.
Спочатку важко було, оскільки це перша робота. Але воно того варте, розумієш це тоді коли отримуєш зарплату.
Тому якщо хочете заробляти непогані гроші, приєднуйтесь!)
Важко зранку вставати
04.04.16 12:16
Uragan88,
г. Ивано-Франковск
Я на фірмі 4й місяць ....торговий який був до мене торгувати чомусь невдавалось бо я я в гірші місяця року почав торгувати в 1,5 рази більше....незнаю мені подобається, так мене дивує звичайно шо дуже багато нових людей хоча прайсу 4 роки, в інших командах взагалі практично всі старі...шо зрозумів - це те що об'єм залежить від мене в першу чергу, бо попередник мені казав шо самий гиблий маршрут і тут зробити нічо...»
Трохи тяжко звикнути до нового маршруту та змін в асортименті
22.01.16 14:51
Игорь,
г. Ивано-Франковск
Работаю водителем со своим микроавтобусом , устраивает работа , в работе помогает экспедитор + оплата высокая , по сравнению с аналогичной работой по городу
иногда бывают длинные маршруты , но не часто
13.01.16 16:05
мендюк василь,
г. Ивано-Франковск
.дбри тим шо хоть гроші в часно платять
хрінова робота. машини товчуться а бабло неплатять тай ще якісь ящики картонні заставляють збирати.Якийсь дурдом ане робота