риола модуль лтд
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіони роботи: Київ, Алчевск, Маріуполь
Регіони роботи: Київ, Алчевск, Маріуполь
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюриола модуль лтд
Відгуки про компанію «риола модуль лтд» Усього: 3
20.07.17 14:45
Светлана Арт,
Хороший и душевный коллектив, интересная работа, возможность учиться и развиваться. Ну и конечно уровень заработной платы. Балуют вкусняшками, чистый офис.
Далеко добираться
10.07.17 17:26
Коля,
Оплата проводиться вчасно з 10-15число кожного місяця. відрядні та проживання оплачує компанія. Працюю 5 років в даній компанії. Я знаю хто написав нижче відгук. Це монолітчики які працювали на паркінгу.Які зірвали сроки робіт на 2,5 місяця. Кошти притримали через брак який вони зробили та усунули тільки 2 тиждня назад. Пошкодили опалубки на 129 360грн в мене є акти. Я був особисто свідком що з богадиром-прорабом...»
Якщо хтось шукає бригаду монолітчиків то бережіться бригади з колишнього Аеробуда прораба Сергія та бригадира Валєру.
Не зроблять роботу будуть шукати паралельно шабашки.
01.07.17 21:11
Місце роботи
Не зря пишуть відгуки про пана Духовича. НІКОЛИ не зв'язуйтесь з ним і його "говно" фірмою. За гуртожиток плати робочі, з/п затримував на місяць. Коли завершили роботу на об'єкті Охматдед, кинув. Гроші вже не віддає більше 3 місяців. З його сторони повний ігнор. Придумає різні відмазки щоб не віддавати гроші.