АРЕСКОНТ
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Тернопіль
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Телефони: +38 (0342) 50-26-50, +38 (0342) 73-84-39
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Тернопіль
Охоронні послуги, встановлення систем відеоспостереження, охоронної та пожежної сигналізації
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАРЕСКОНТ
Відгуки про компанію «АРЕСКОНТ» Усього: 3
27.09.18 07:39
Незнайко просто,
м. Тернопіль
Як то кажуть нема все добре і нема все зле !!! Хто хоче працювати той і буде працювати, а хто не хоче той і буде шукати причину , чому все і всі погані. Що можу сказати я...? А не багато, але те що знаю!!! Фірма "АРЕСКОНТ" -- відома охоронна фірма, клієнтська база велика, фізична охорона -- ще раз повторюсь , хто хоче працювати , той і буде працювати. Є люди, які працюють дуже довго. Дисципліна -- вона повинна бути....»
НЕМАЄ
27.03.18 10:14
м. Івано-Франківск
Тікучка мала серед охоронників. Деякі працюють біля 10 років. Начальник охорони Юрій Леонідович нормальний мужик, але емоційний. Настрої в охоронців нормальні, не має улюбленців. Існують техніки, диспетчера і водії. Водії заробляють більше, але всім платять за вислугу років по 100 гривень рік. Якщо дозволяє стан здоровя то платять більше за здачу нормативів по фізо. Може бути зарплата біля 8000-9000 гривень.
Замахують носити електронні жетони і відмічатися на пульт щогодини. Вимагають носити форму в галстуку, що не практично і білі сорочки. По зарплату треба їхати розписуватись, а на карточку не хочуть кидати. Знімають зарплату, якщо скляна трубка позеленіє при перевірці на алкоголь, а топім не питають чи то з будуна чи дійсно випив на роботі.
29.10.16 20:22
******** ********,
м. Івано-Франківск
Нічого позитивного не має. Єдиний позитив буде якщо фірма закриється і перестане обманювати як своїх працівників так і своїх клієнтів.
Фірма взагалі бідова. Сазанов В. В. думає що він дуже крутий керівник і показує це всім своїм виглядом хоча на справді лох лохом із завишеною самооцінкою. Так він заробляє хороші гроші в цьому плані він не лох, но відноситься він до своїх працівників як до гавна. Любить дуже багото розказувати про себе, і дуже багато обітцяти. Хоча насправді його обітцянки це тільки пусті слова. Що стосується сигналізації яку він...»