Паб «Бабай Садиба» (Садыба). Васильков
Сайт: babai-family.com.ua
Телефони: +380 (44) 221-81-54
Сайт: babai-family.com.ua
Телефони: +380 (44) 221-81-54
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПаб «Бабай Садиба» (Садыба). Васильков
Відгуки про компанію «Паб «Бабай Садиба» (Садыба). Вас» Усього: 3
06.02.15 20:40
Бармен,
гарний колектив, на штат готують нормально. якщо нормально набрано персоналу на точці, то графік можна виставляти як заманеться, головне аби колег влаштовувало, в крайньому випадку можна домовитись з кимось з іншої точки, щоб вийшли на заміну. головне керівництво адекватні люди.
затримка зп 1,5 - 2 місяці, штрафи від Курочки піздец, їбе за все що тільки можна, шукає до чого докулупатись завжди.
якщо штрафи починають від 1грн і до повної зміни (в особо тяжких випадках звільнення)то курачок може за пилинку впаяти 500 грн.
22.04.14 18:40
Об`єднання СИНДИКАТ,
Шановні працівники! Якщо Ваші права було порушено, або Вам не сплатили заробітну платню - звертайтеся до нас, на нашу гарячу лінію взаємодопомоги: (063) 417 43 30 або [email protected]
(м. Київ)
Ми вирішимо Ваше питання та допоможемо повернути зарплатню!
Об'єднання СИНДИКАТ
sindikat.info ©
***
29.04.13 11:40
Гость,
дружный коллектив -ребята все очень классные .
Когда устраиваешься на работу, руководство ведет себя нормально в течении месяца. Потом начинают штрафовать (заоблачные штрафы не за что). Большая текучка персонала. Работаешь как негр за троих . (руководство экономит на этом деньги). При увольнении - зарплату не выдают!!!! Полное кидалово! Все работают не официально. Обещают проценты (но некая КУРАЧОК Анна всегда их мутит СЕБЕ ,обосновывая новым штрафом). Для...»