ООО «Инфопульс Украина»
Сайт: www.infopulse.com.ua
Сайт: www.infopulse.com.ua
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО «Инфопульс Украина»
Відгуки про компанію «ООО «Инфопульс Украина»» Усього: 2
20.07.19 17:14
Кабинеты а не опенспейс, бенч
После чуть больше чем 2х лет в компании могу сказать есть такие негативные стороны: кумовство, неинтересные проекты, странные зарплатные схемы. Если у вас нет хороших отношений с менеджером то вам и 100 баксов не накинут. Еще стоит вспомнить недобросовестные схемы "последней зарплаты". Во-первых допы не выплачивают, во вторых 13я зарплата идет "авансом на отдых" и вам ее вычтут при расчете.
В общем работать можно
25.07.16 08:30
Колишній співробітник,
У той же час, є доволі цікаві проекти з достатньо грамотним та адекватним проектним керівництвом.
Компанія підходить для людей з невеликим досвідом, є можливість попрацювати та перейти в інше місце, більш престижне, з можливістю професійного зростання.
Компанія з совковими методами керівництва, але претензіями на європейську, кустарщина, показуха та кумівство цвітуть пишним цвітом.
Перейти куди-небудь у середині компанії доволі складно, легше звільнитися та прийти знову через деякий час, що й деякі успішно виконують.
Кадрова політика залишає бажати кращого, багато речей з боку HR виконуються для галочки та прагнення довести свою "цінність" для компанії.