ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бердичів, Вінниця, Житомир, Івано-Франківск, Ковель, Коростень, Луцьк, Львів, Макіївка, Первомайськ, Ровно, Тернопіль, Ялта
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПП ТПК Арсен
Відгуки про компанію «ПП ТПК Арсен» Усього: 22
Усі Київ Олександрія Бердичів Вінниця Житомир Івано-Франківск Ковель Коростень Луцьк Львів Макіївка Первомайськ Ровно Тернопіль Ялта
26.06.23 22:48
анонім,
покірне телятко двох мамок молоко має
страшні люди приходили на співбесіду образи в бік працюючих нуль в розумінні закону на робочому місті без документів грязно вдягнені демотивовані клієнти таких жахаються це тільки...»
03.12.22 18:53
саша,
юлька привіт ...............офігенні в тебе зараз зелені коси ..........ще за вуглом димим разів з шість на день
юлька клас
14.11.22 17:49
саша,
привіт мала ,юлька ти як туди пролізла. стойку з бухлом звалила ти класно,прямо ох ох.
юлька супер
14.07.21 18:37
Админинстрация,
---
Уважаемая Татьяна Николаевная, хватить писать отзивы о своем предприятии. В противном случае вы будете забанены.
02.06.21 22:12
Глеб Молчалин,
шют отличние фирменные мужские трусы
рекомендую
01.01.21 14:17
помилився фірмою де працював всі постійні такого не було
помиляються багато раз
13.11.20 14:40
Клієнт раніше,
Орфографія на відмінно
Коронавірусом перехворів в квітні в легкій формі, боргу перед вами ніколи не мав адже розраховувався завжди відразу, а не продали мені товар не тому що я "злючка" і ви не захотіли продать а тому що ваша пані не знає те що продає. Думайте
12.11.20 22:37
клиент хворий,
хороший кліент товариш
корона вірус кліента на початковій стадіі чи далі сором чи злорадство певно і продати не схотіли такій злючці мають право певно у вас Є борг
10.11.20 02:14
Клієнт раніше,
Раніше було дуже добре, отримував оперативно відповість всьому що потрібно було. товар, наявні, ціні, термінах замовлення.
Важко спостерігати крах такого "титаніка" як АРСЕН, мав нагоду раніше працювати з цією компанією. Нажаль на сьогодні бачу те як директорка не цінить людей які дійсно чогось варті.. Хотів замовити товар як зазвичай, так направили до людини, старшого з продажу, яка взагалі не розуміється з будь яких питань. Чи то товар, чи замовлення, чи договір чи документи. Єй.... Схаменіться.... Панянко, варто навчитися трохи якщо...»