Автокомплектация
Сайт: www.autocomplete.com.ua
Телефони: 044 332 27 82 0986842988
Сайт: www.autocomplete.com.ua
Телефони: 044 332 27 82 0986842988
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАвтокомплектация
Відгуки про компанію «Автокомплектация» Усього: 6
29.04.21 07:41
Олександр,
Прочитав відгуки! Ого скільки не задоволених! 4 роки пропрацював тут: ніякою текучки не бачив, люди звільнялись , бо не підходять. Нормальні залишаються і працюють . Я - 4 роки. Колектив хороший. Керівник , як всі. Робота - об’ємна, інформативна, пов’язана з технічним параметрами, серйозна. І клієнти серйозні . Я тут багато чого навчився. Такому не вчать будь де. Оплата вчасно. Навіть під час ковід оплата була...»
Немає
13.01.21 19:06
Це порядна фірма. Суть в тому, що тут треба мозок включити, узгодити алгоритм дій і реалізувати, а не дисципліна-субординація-покірність та інша дрочь.
НАЙкраще тут те, що ніколи не їбуть за запізнення і не штрафують. Можна виходити коли, і на скільки хочеться, матюкатися в розмові з начальством, нема дрес коду.
Всі негативні відгуки базуються на регулярному крику рабовласниці (Ірини). Це правда, але...»
Гроші. Платять 25 числа, декілька траншів. Дико велика затримка + конструктивний крик трансформує людей в другосортних батраків.
На проході стоїть ніжний і дорогезний апарат, його завжди страшно зачепити.
Також непонятні дрочь-розписки і гнила бухгалтерка.
Обєктивно атмосферна компанія.
Я їм бажаю успіхів.
05.04.20 09:46
Бывалый,
Есть вы любите драйв и являетесь настоящим энергетическим вампиром впитывающим весь эмоциональный негатив что есть, все клас вам туда, скандалы и крики каждые пол часа, хочу сразу предупредить бывают времена спокойствия когда директора не офисе работа делается лучше и без ее "руководства".
Их нет с точки зрения руководства, крик это самое необходимое в коммуникациях да ещё хлопанье дверью и по столу (если у Вас есть проблемы со слухом Вам туда). Особенно мимика недовольного лица это просто театр. По зарплате все четко, надо бить челом и кланяться чтоб Вам выдали деньги, а если собрасиль уйти неблагодарный вы сотрудник то получите не все.
24.03.20 21:54
Даниил Явдощук,
нету. маленькая конторка. семейного типа. мама и дочка. офис- квартира на первом этаже жилого дома.
Все не официально.
отнощение как к скотам.
Даниил Александрович Явдощук (095)943 71 18
21.11.19 01:19
Нет таких
Днище. Никакого Трудоустройства. Слова бла бла бла. Каждую неделю оттуда бегут люди. Это в порядке вещей. Руководство не держит слово, не понимает элементарных вещей, на каждую фразу отвечает - Мне некогда. Оставьте меня в покое!
Адекватности ноль.
Потратите нервы, и в итоге не заплатят!
Там жутко орут на сотрудников ДАЖЕ ПРИ КЛИЕНТАХ!!!!!
Постоянные крики и скандалы!
Клиенты тупо в ахуе!
Дно!!!
19.11.19 00:12
Все что вам скажут на собеседовании- ложь.
Хамство, культура - уровень быдло! Ты будешь делать работу за 10 человек потому что ты всем должна. Вытирать жопу бухгалтерше в том числе. Делать работу юриста, хотя юрист там есть. Крики и оскорбления там норма. Добро пожаловать!