Camo IT
Сайт: camo-it.com.ua
Регіони роботи: Київ, Донецк, Миколаїв
Сайт: camo-it.com.ua
Регіони роботи: Київ, Донецк, Миколаїв
аутсорсинговый офис американской компании из Нью-Джерси в г.Николаеве, Украине. Занимаются продажей автомобильных запчастей, аксессуаров, тюнингованных штук для авто по телефону
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюCamo IT
Відгуки про компанію «Camo IT» Усього: 2
07.02.21 21:25
Онлайн-формат
Працював онлайн 5 місяців в компанії.
Те, що пишуть в оголошеннях - не відповідає дійсності: ставка тримається тільки 3 місяці під час випробовувального періоду, далі ЗП залежить від кількості опрацьованих замовлень.
Якщо захворів - можеш день відлежатися, але сам зацікавлений в тому, щоб відпрацювати, бо так не набереш норми по замовленнях за місяць, і, відповідно, буде на 100 дол менша ЗП (цифра варіюється).
...»
11.11.16 15:12
Lara,
Хочу казать о компании пару слов, т.к. знаю ее изнутри. Здесь работают профессионалы, а не просто хорошие ребята. И многие не проходят даже собеседование, я не говорю уже про испытательный срок. Т.к самооценка специалистов зачастую завышена, а при первых практических задачах - сразу виден реальный уровень. Поэтому и "обиженных" много. Чтобы работать в IT нужен высокий уровень профессионализма и трудолюбие, а не...»
Работать нужно, а то уволят...
Корисність: (1 - 1) = 0