ТзОВ НВП "Техноваги"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: www.technowagy.com.ua
Телефоны: (032)245-19-19
Регионы работы: Киев, Львов, Мариуполь
виготовлення та продаж ваговимірювального обладнання
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТзОВ НВП "Техноваги"
Отзывы о компании «ТзОВ НВП "Техноваги"» Всего: 27
23.07.21 15:27
Олександр Житенко,
г. Львов
Дуже приємний колектив, грамотний менеджмент, з яким завжди можна знайти спільну мову, керівники розуміють сам процес роботи кожного співробітника і допомагають всім без винятку.
Враження від компанії дуже...»
02.07.21 14:03
Ірина,
г. Львов
Сучасна та прогресивна компанія. Комфортний та дружній клімат в колективі. Керівництво мотивує та дуже лояльно ставиться. Старанний та наполегливий працівник досягне в цій компанії висот. Зарплата вище...»
не помітила
02.07.21 13:45
Василь,
г. Львов
Сучасне підприємство, дружелюбний колектив, особливо комерційний відділ в якому я працюю.
Зручний графік роботи, чудова локація для мене, 15 хв пішки.
02.07.21 12:59
Марія,
г. Львов
Класний, сучасний завод та хороший колектив. На обідній перерві можна прогулятись територією та полюбуватись гарними краєвидами заводу. Зручний графік роботи - до 17:00 год, заробітня плата виплачується вчасно...»
02.07.21 12:37
Людяне відношення керівництва
Вчасно платять зарплату
Нормований робочий графік
Місце розташування — без машини важко добиратись
26.07.19 14:49
Оля,
г. Львов
Сучасний завод, який розвивається і ти розвиваєшся разом з ним. Робота тут дає можливість спілкуватись з багатьма цікавими людьми, подорожувати, як по Україні так і за кордоном відвідуючи різноманітні виставки чи навчаючись. Колектив молодих фахівців працює злагоджено та із задоволенням. З таким колективом приємно проводити час не тільки на роботі, а й за її межами. Лояльне керівництво завжди допомагає у вирішенні...»
Негативних сторін не зауважила
04.03.19 11:11
Анонім,
г. Львов
Співробітники дуже привітні люди. Багато старожилів, здебільшого займають керівні посади. Присутнє навчання для новачків)
Складне розташування, але це ж завод. Багато працівників їздять на власному авто, тому можна домовитись і доїздити разом)
04.03.19 11:03
г. Львов
В даній компанії працюю більше року, хороший і дружній колектив.
Зручний робочий графік, комфортний офіс. Виїздні семінари та відпочинок, корпоративи.
місце розташування
28.02.19 21:29
г. Львов
Комфортний офіс та графік роботи (з 8.30 до 17.00). На роботі ніхто не затримується. Влітку керівництво влаштовує походи в гори для всіх бажаючих, взимку - виїзний семінар в Карпати, корпоративи. Зарплати теж на висоті. Тут є кар'єрний ріст, навчання персоналу, відрядження закордон. Загалом відмінна фірма, не шкодую що тут працюю.
Місце розташування...Але ж великий завод в центрі міста не побудують=)
28.02.19 10:32
Юрій,
г. Львов
Одне з найкращих виробничих підприємств на теренах Західної України, що динамічно розвивається. Велика кількість висококваліфікованих спеціалістів, адекватне керівництво, що підтримує персонал та дає можливість розвиватись та отримувати достойну та конкурентноздатну зарплату, розвинена корпоративна культура (в т.ч. організоване дозвілля), а саме головне дружній та позитивний колектив, що постійно омолоджується.
Немає межі досконалості!
- 1