шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Кривий Ріг, Мукачево, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюшериф
Відгуки про компанію «шериф» Усього: 4
Усі Київ Біла Церква Житомир Запоріжжя Кременчуг Кривий Ріг Мукачево Полтава Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький
05.10.24 19:58
Іван,
м. Хмельницький
Як інженер, я відповідаю за безперебійну роботу наших систем безпеки. Це відповідальна робота, але вона приносить велике задоволення.
Інколи буває складно, важко. Але зараз мати роботу це добре.
30.09.24 12:17
Євген,
м. Хмельницький
Бути частиною команди SHERIFF – це велика честь. Ми створюємо безпечне середовище для тисяч людей і підприємств.
я не знаю... бувають моменти, звісно. Та мабуть немає ідеального міста роботи)
24.09.24 11:57
Сергій,
м. Хмельницький
SHERIFF став для мене не просто роботою, а платформою для професійного зростання. Завдяки різноманітним тренінгам та можливості брати участь у цікавих проектах, я постійно розвиваю свої навички та розширюю...»
Зовсім небагато!
16.08.24 10:47
Олесь Синьоокий,
м. Хмельницький
Я захоплююся тим, як швидко розвивається наша галузь. Нові системи безпеки відкривають перед нами нові можливості.
Нічого такого суттєво важливого