ООО "ТДС Укрспецтехника"
Інші назви: тдс, Укрспецтехника
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Телефони: +380442382800
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Запоріжжя
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Телефони: +380442382800
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Запоріжжя
Техническое обслуживание и ремонт строительной техники
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО "ТДС Укрспецтехника"
Відгуки про компанію «ООО "ТДС Укрспецтехника"» Усього: 11
25.01.24 09:23
Світлана,
Комфортно було працювати, нажаль обставини змусили залишити місце проживання.
Всі дружні, веселі, сучасні та професійні.
Гарна зарплатня, та умови праці.
Відсутні
18.01.24 15:47
Чудове робоче місце, дружній колектив, з/п згідно виконаної роботи, постійний розвиток як спеціаліста в своїй справі так і особистості.
Не виявлено
18.01.24 15:45
Юлія,
Стабільна компанія з гарними умовами для праці - комфортабельний офіс, обіди, гарний колектив і чуйне керівництво.
Не знайшла
18.01.24 15:32
Вікторія,
Гарний великий офіс, всі приміщення( виробничі) теплі, влітку охолоджуються. Є гуртожиток і їдальня. Класна атмосфера, дружній колектив.
Мені не вистачає кухні в офісі, а так все супер.
18.01.24 15:32
Стабільна робота, один і той самий колектив. Плинності кадрів практично немає. За 5 років роботи в цій компанії побачив величезний розвиток спеціалістів, надання послуг. Розширення виробництва. Заробітню...»
Ненативних сторін роботи, як від працівника офісу, немає.
18.01.24 15:22
Анонім,
Чудова компанія для розвитку! Є можливість для здібних людей, бажаючим вивчати нове, самовдосконалюватися та працювати з чудовим колективом.
---
18.01.24 15:18
Інкогніто Інкогніто,
1. Своя "Тепла атмосфера". ТОПовий колектив
2. Надання можливостей та сприяння кар'єрного росту
3. Кожен ранок, хочеться йти на роботу.
4. Допоможуть, підскажуть, спрямують
5. Гарний офіс
Для об'єктивного відгуку потрібно було залишити.
20.03.19 14:18
Менеджер,
м. Дніпро
Плохие отзывы пишут неудачники у которых не сложилось с нашей компанией. По главному сайту (контакты) можно понять, что в компании стабильно работают на протяжении нескольких лет одни и те же люди.
Если бы компания была такой плохой как пишут в отзывах, то была бы текучка.
А так ищем людей только в связи с расширением. Компания растет.
Отрицательные стороны - это вот такие люди, которые в силу отсутствия ума или трудолюбия, не состоялись в компании, и после ухода гадят под вымышленными именами. На вакантное место может не попасть человек, который начитается этой желчи и поверив в это не отправит резюме.
27.02.19 15:28
Саша,
Всем доволен! Можно хорошо заработать! Компания развивается с каждым годом. Построили новый офис, открыли новые направления. И это все за время моей работы.
15.08.18 11:43
Виктория,
Классная компания, не соглашусь с предыдущими негативными отзывами! Заработная плата вся официальная, выплачивают всегда вовремя! Молодой и дружный коллектив! Есть возможности для роста профессионального и материального!
Никогда не обманывают, что заработал-то и получил! Начальство всегда помогает в сложных ситуациях. Все как одна большая семья!