eurowork
Сайт: eurowork.com.ua
Телефони: (096) 921-53-36(036) 269-43-43
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Ровно, Тернопіль, Хмельницький
Трудоустройство за границей
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюeurowork
Відгуки про компанію «eurowork» Усього: 16
30.01.20 10:19
Женя,
хочу сказати дякую лінгвісті. ще но приїхав з польші із мебельної фабрики і всім довольний
нема їх
23.01.20 11:08
Олег,
був на складах айді логістик с польші. умови проживання й роботи хороші. все добре.
нема
02.01.20 14:44
Юра,
працював у макдональдсі від лінгвісти. сподобалося все. дарма пепеживав. фірмі можно довіряти
нема таких
02.12.19 14:37
Юра,
недавно приїхав із польші. робив на складах. все добре. ніяких притензій не маю.
нічого такого нема
24.10.19 11:03
Ангелина,
дякую лінгвісті. мені сподобалося хоча перед тим як їхати на роботу я дуже переживала. лінгвіста це компанія, якій можна довіряти. у цьому я переконалася на власному досвіді
нема негативу
30.09.19 09:53
Кирилл,
трудоустроился с помощью лингвисты очень успешно. спасибо большое
04.09.19 11:29
Олег,
считаю что с лингвистой мне повезло. обратился в компанию по рекомендации своего друга. и не пожалел. все прошло успешно. спасибо
нет негатива в этой компании
28.08.19 09:37
довго думала в яку компанію звернутися щоб знайти роботу в польщі. випадкого в інтернеті знайшла лінгвісту. зараз працюю і мене все влаштовує. дякую!
нема негативу
20.06.19 14:19
Побольше б таких людей как в Лингвисте! Меня спасли в ужасной ситуации! ! Поехала в Польшу через агенцию в своем городе (г. Кропивницкий), неделю сидела без работы, платила за жилье а меня кормили завтраками. Написала в Лингвисту (а нашла их на олх) они пообещали что помогут. За 4 дня я уже переехала в другой город и ждала работу от Лингвисты. Они нашли работу в Слупске ( до этого была возле Гданска), рыбзавод....»
у мены все хорошо!
20.06.19 00:33
Олег,
Сейчас постоянно ищу у них новые вакансии, когда планирую ехать на работу в Европу. До этого сам пробовал, но постоянно попадал на каких-то упырей, а не работодателей, уж простите за такое сравнение :) То не платили, то отказывали по приезду. В общем, у них только проверенные компании и теперь не переживаю за трудоустройство. Предложения актуальны и выгодные по ЗП.