ЧП Чепик Андрей А
Інші назви: Евроинвест, Проминвест, МВД, ФСБ
Телефони: +380974127526
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Суми, Тернопіль, Харків, Чернігів
Телефони: +380974127526
Продажа систем видеонаблюдения и сигнализации
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЧП Чепик Андрей А
Відгуки про компанію «ЧП Чепик Андрей А» Усього: 2
Усі Київ Вінниця Дніпро Кіровоград Кременчуг Кривий Ріг Луцьк Львів Миколаїв Одеса Суми Тернопіль Харків Чернігів
01.03.23 22:18
Іванна,
м. Львів
Завжди думала, що ютюб - це складно, і щоб нормально заробляти, потрібно бути блогером-мільйонником тощо... Як же Андрій перевернув моє уявлення! Прямо на 180 градусів. І вдячна йому! Не помилилася з вибором.
Це ще один мій крок на зустріч мрії. Дякую :)
19.02.23 22:26
Богдан,
м. Львів
Рідко пишу відгуки, але тут особливий випадок. На курс прийшов зі своїми тарганами, лінню. Поспілкувавшись з Андрієм мізки прям ніби на правильне місце встали, дуже допоміг не тільки як експерт з Ютюбу, а й як...»
Спасибі, Андрію ! В мене без скарг!