ооо Криничко Металл
Телефони: 095 715 64 29
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.metaldesign.kiev.ua
Телефони: 095 715 64 29
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюооо Криничко Металл
Відгуки про компанію «ооо Криничко Металл» Усього: 8
13.08.16 22:34
Юрій Криничко,
Настав і мій час щось накалякати, а то переживають друзяки за мою репутацію)))
Всім здрастє, я власник і керівник фірми, трохи підробляю у себе зварювальником, слюсарем, маляром, короче любе, крім дерижаблів і пароплавів все можу.
Весело тут, всі без винятку, хто розкидує фекалії на вентилятор - саморозчаровані, бо вважали себе крутими мега спецами, вибачте що розбив вашу завищену самооцінку, на фоні моїх...»
Шеф не відпускає у відпустку, звільняюсь.
06.04.16 09:18
Ігорь,
Навіщо пишуть два дегенерати видумки про те, що тут кидають на гроші? Це повна чуш. Шеф, навпаки, доплачує за якісно виконану роботу, навіть за косяки і переделки не штрафує, тільки за п'янку. Робота постійна, розцінки нормальні, 200- 500 в день можна заробить.
Якщо захворів, нема лікарняного. Звільнився, бо проблеми зі спиною
09.03.16 07:50
Василь,
Розрахунок в кінці тиждня, що заробив, те і отримав. Директор сам може продемонструвати якість і швидкість в роботі. Робота є постійно, умови праці нормальні.
Ця робота не для мене, я варю тільки сантехніку, а тут багато слюсарки, кузня, це не моє.
04.02.16 12:08
Володя,
Тупий олєнь вано безграмотно пише з помилками, ти щось толкове в житті вмієш робить? Рагуль косолапий! Навіть речення скласти нормально не можеш. Набір слів без ума і фантазії!!!
вАНО шифрується, що він Деніс)))))))
аЗЕР! ти спалився, і репутація твоя підмочена, чим більше будеш пісять під себе, тим хуже для тебе. Чорний піар для нашої фірми, то є теж піар!
Косіськаметал, шарага на балконі в общагі з...»
Азер докукарекається, що його в армію заберуть, прямо з общаги.
03.02.16 00:20
Денис,
Коллектив просто сказка. Воруют инструмент, сдают металл, а потом бухают на эти деньги, да так что слышат все вокруг их.
Уважаемые авторы!!! Я, работал в OOO"КриничкоМеталл" и расскажу Вам кто чем дышит в этой компании. Так называемый директор Юрий вообще не умеет организовать рабочую обстановку в цеху, даёт выполнить заказ тебе, а о нем толкого сразу рассказать не может.Говорит конструкция не сложная, но хорошо оплачиваемая, позже он добавляет работу в данной конструкции каждый день по чучуть пока полностью не из готовится . Потом...»
02.02.16 17:37
Володя,
2016-02-02 18:27 Автор: Аноним, г. Киев
 Я працюю вже два роки, приходять в основному неуки, а потім пишуть гадості, бо після двох простих тестів, вони виглядають рукожопими рагулями, да обідно. Ражденный ползать..... А задвігать що він мега коваль краще наполіону, в палаті #6
 Країною правлять бариги і жлоби, такі як бувший колега ваван азер.
31.01.16 11:10
Александр,
А теперь смотрим http://kosichkametall.com.ua/
Оказывается андерсон Доманацкий Иван Валерьевич придумал OOO Kosichkametall ООО Косичкаметалл, а фирмы такой несуществует!!! Обратите внимание на контакты!!! Телефоны: 095 715 64 29 Эл. почта: I_V_A_№[email protected]
Меня и моего колегу, Сергея Островского кинул Доманацкий Иван, мошенник, который прикрывался фирмой ПП Криничко, где недолго проработал сварщиком, кинул...»
К ТОВ "Криничко метал" есть небольшие претензии, не дали заработать на Бентли.
31.01.16 10:00
Сергей,
Обратите внимание на контакты!!! Меня кинул Доманацкий Иван, мошенник, который прикрывался фирмой ПП Криничко, где недолго проработал сварщиком, кинул шефа на товар с нескромной суммой, и снимает помещение в 20 метрах.
Иван Доманацкий редкий жлобский азер, хач подонок.