suncoin
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Телефони: (056)-404-81-88.
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг
Корпорация "Suncoin Invest" — это динамичная структура, которая постоянно развивается, усовершенствуется, увеличивая количество своих бизнесов.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюsuncoin
Відгуки про компанію «suncoin» Усього: 5
08.09.23 18:12
Саня,
м. Кривий Ріг
приветливые, приятно было попасть в этот коллектив, к сожалению не вышло долго поработать из-за личных обстоятельств, выплату за свой срок работы получил вовремя хоть и поработал меньше месяца
так и не поработал с ними долго чтоб понять все нюансы
08.09.23 18:08
Ирина,
м. Кривий Ріг
Гарний колектив, платять своєчасно, не розумію негативних відгуків, працюю давно з ними і звільнятись не планую, підтримали під час початку війни, були бонуси хоча не працювали
хочу більше вихідних
08.09.23 18:04
Марина,
Хороший керівник, чуйний, завжди йшов на зустріч
якщо хочеш працювати то не помічаеш негативу, можливо щось і було але я не бачила, все добре
08.09.23 18:01
Виктория,
м. Кривий Ріг
Гарний колектив, своєчасні виплати заробітньої плати. Не розумію негативу від людей які навіть не працювали в компанії, тільки назалишали негативні коментарі щоб на зло зробити, нічого поганого не скажу
Через початок війни прийшлось поїхати та звільнитись
03.03.16 19:14
Если Вы собираетесь работать в данной компании и ,прочитав все отзывы, думаете,что с вами будет не так-удачи.Так думает большинство тех,кто планирует там работать.Но,увы история со всеми одна и та же.Зарплаты указанные на сайтах работы,даже примерно не соответствуют тем,что получают люди.Штрафуют всех, от руководителей на местах, до непосредственных исполнителей работ.При этом не один штраф не обоснован.А если Вы...»