ТОВ "ВЕТЕКО"
Інші назви: Ветеко
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: veteco.com.ua
Телефони: 044 242-24-32
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ковель, Миколаїв, Ровно, Харків
Сайт: veteco.com.ua
Телефони: 044 242-24-32
ООО «Ветеко» предлагает фермерам, ветеринарным специалистам высокоэффективные препараты-новинки, систему скидок для постоянных покупателей, консультации ветеринарных специалистов по профилактике и лечению заболеваний крупного рогатого скота, свиней и птицы.Наша компания проводит семинары и тренинги для ветеринаров с целью обсуждения актуальных вопросов в области ветеринарной медицины. Мы имеем большой опыт в секторе оптовых и розничных продаж.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ "ВЕТЕКО"
Відгуки про компанію «ТОВ "ВЕТЕКО"» Усього: 1
12.03.18 00:36
Микола,
м. Ровно
сфера діяльності компанії, що дозволяє не сидіти на одному місці (офісний режим явно не для мене); також розвиток регіональної мережі, що дозволило отримати нові перспективи в кар'єрному плані; прозора та зрозуміла мотивація
місце розташування головного офісу, але це компенсується доступністю всіх, хто тобі потрібен по роботі, через корпоративний мобільний зв'язок та інтернет