Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Ентер» Добавлен: 19.02.13 22:13

Основна назва: Ентер
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт:
Телефони: +38 0362 26 86 81
Адреса: Україна, м. Ровно
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,05/5,0

Перегляди: 248
Усього відгуків: 4
Опис діяльності:
Продажа ноутбуков, обычных и карманных компьютеров и комплектующих, фото-видео аппаратура, разработка и внедрение систем бухгалтерского и управленческого учёта, интернет продукция(сайты и т.п.), компьютерные сети, серверные системы
Автор(-ка): Менеджер (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Менеджер зі збуту (продавець-консультант)
Дата початку роботи: 2011 г.
Дата звільнення: 2013 г.

Позитивні сторони компанії

Хороший колектив, у якого ви, якщо захочете, навчитеся знаходити підхід до людей і ви зможете професійно виявляти їх потреби і продавати саме те що їм потрібно. Також, знову ж якщо захочете, наберетеся життєвого досвіду і мудрості. Відвідування семінарів і тренінгів.

Негативні сторони компанії

Керівництво, жахливо організований зв'язок між дирекцією і працівниками. Повністю згодний з попередніми відгуками що до керівництва. Соціальний пакет є але дуже урізаний. Графік роботи ніякий, на місяць замість 8-9 вихідних всього 6-7, кожного дня понад норму перепрацьовуєте 1 год, приходите за 15 хв до роботи уходите на 15 хв після, і обідня перерва замість законної години 45 хв, тобто 1 година понад норму, яка ніяк не оплачується. Замість законних 24 днів відпустки всього 14, і то її можна взяти тільки літом а не тоді як вам потрібно. Щоб помінятися вихідними потрібно випрошувати регіонального менеджера який кожного разу ломаєтся як...Що до зарплатні, то суму я уточнювати не буду, скажу тільки одне, що вам можуть нав'язати додаткові обов'язки які не будуть оплачені але, за які вас можуть дуже легко оштрафувати. І головне коли будете звільнятися то не факт що вам віддадуть усі кошти що ви чесно заробили.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5