Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ВікноЛІДЕР» Добавлен: 21.05.13 20:03

Основна назва: ВікноЛІДЕР
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,00/5,0

Перегляди: 400
Усього відгуків: 1
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2012 г.
Дата звільнення: 2013 г.
Корисність відгуку: 11 - 2 = +9
Всього коментарів: 13

Позитивні сторони компанії

Доброго дня всім. Мене звати Віктор, я управитель фірми ВікноЛІДЕР… Від імені компанії, всім тим, хто писав і позитивні відгуки, і негативні, хочу подякувати. Прошу вибачення, якщо щось не так було в процесі роботи. В захист компанії хочу повідомити, що фірма Вікнолідер не є фірмою «одноднівкою», як зараз більшість, продають вікна всі кому не лінь, а потім «шукай вітра в полі».
По-перше, наша фірма офіційно зареєстрована у квітні 2004 року. По-друге, компанія реалізувала свою продукцію більше 10 000 клієнтам, а відгуків в Інтернеті якийсь десяток, багато з яких написані конкурентами, а багато таких, які наскільки не є грубими, але це тільки 0.0…% від усіх клієнтів… Вважаю, що нема фірми в області, яка б не мала жодного незадоволеного клієнта. В нашому випадку йдеться про велику клієнтську базу, а не про 50-100 клієнтів…
Щодо акції з москітними сітками минулого року, то звісно були, можливо, певні затримки кільком клієнтам, через постачальників інших, бо сіток подарункових була дуже велика кількість, і постачальники не встигали їх нам поставляти… так, наша помилка, що ми цього не передбачили… Але погодьтеся, шановні друзі, якщо поставка подарункової «антимоскітки» відбулася з запізненням, то чи є це глобальна проблема порівняно з тим, що можна було придбати вікна у когось іншого, які б згодом виявилися не якісними, або взагалі дати завдаток у розмірі кількох тисяч і не отримати потім ні вікон, ні дверей?
Давайте розберемося з монтажними бригадами. Безумовно монтажники – люди не ТОП-менеджери, а прості робітники… Всі вони працювали в тих чи інших фірмах, і всі вони в тій чи іншій мірі однакові по своїй поведінці… У нас принаймні є певні інструкції, яких вони повинні дотримуватися, і є людина, яка контролює роботу монтажників, відбираються люди, які знають свій профіль. За алкоголь, або за грубість з клієнтом людина штрафується, або звільняється… Звісно не реально все проконтролювати на великій фірмі, нюанси завжди будуть, і це не тільки по вині монтажників чи інших працівників фірми, бувають нюанси включно по вині клієнтів… Інколи ще необхідно розуміти процес роботи, бувають непередбачувані ситуації, є техніка, є люди, є різні замовлення, різні місця та різний час… Коли відбувається збій в чомусь одному, то збивається вся система, і потім, як це не прикро, страждає клієнт у кінцевому випадку, збивається термін поставки йому продукції…
У 2013 році у компанії змінилися пріоритети, відбулася реорганізація фірми, створений новий план для покращення обслуговування своїх клієнтів. Тому ласкаво просимо, завжди будемо раді обслуговувати своїх клієнтів, залишатимемось на ринку ще дуже довго, якщо щось не так – ще раз пробачайте, будемо виправлятися, звертайтеся в любий час!
Тел.: офісу Івано-Франківськ 0342717984, 0505239294 ,
тел.: служби підтримки клієнтів 0975808497
Веб сайт www.viknolider.com.ua
З повагою, Віктор.

Негативні сторони компанії

В будь-якій роботі є позитивні моменти.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5