Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Старком Груп» Добавлен: 10.07.13 20:15

Основна назва: Старком Груп
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Адреса: Україна, м. Львів, мотозавод
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,80/5,0

Перегляди: 275
Усього відгуків: 4
Опис діяльності:
подрядчик "Воли"
Автор(-ка): Віктор (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: технік
Дата початку роботи: Червень 2013 г.
Дата звільнення: Липень 2013 г.
Стартова зарплата: $300
Фінальна зарплата: $50
Корисність відгуку: 9 - 8 = +1
Всього коментарів: 17

Позитивні сторони компанії

не міг виявити

Негативні сторони компанії

Це опис мого 10 денного стажування в даному дурдомі. Перше: те що вам співають про заробітну плату та умови роботи солодкоголосі "сирени" на співбесіді повна брехня. 2500 грн в місяць вам не бачити ніколи. Реальність 300-500 грн в місяць. Все що написано у попередньму відгуку правда. Вам доведеться на горбу тягати весь інструмент та обладнання.
Тепер стосовно самої роботи. На свівбесіді вам розповідали казки про те, яку солідну та відповідальну роботу ви будете виконувати. Це все маячня. Сама по собі робота примітивна до неможливості: потрібно просто протягнути від щитка до місця в квартирі, де стоїть телевізор кабель поставити тюнер і провести примітивне налаштування тюнера за допомогою меню. Робота нескладна настільки, що її може виконати випусник ПТУ. Кваліфікованому інженеру освоїти такий перелік дій раз плюнути. Враховуючи той факт, що і кабель і тюнер працюючі, проблем практично не виникає.
Аналогічно піключення інтернету: якщо у користувача вже є кабельне телебачення, то поставити розгалужувач на кабель і налаштувати модем з комп'ютером кілька хвилин.
Трошки складніше, коли виклик повязаний з проведленням сервісних робіт. Тут вже доводиться включати логіку і шукати проблеми як в користувачах так і в халтурі попередників і т.д. Дивним чином сервіс оплачується найнижче, хоча часу на виконнання займає найбільше.

Тепер про роботу в фірмі кожен з 10 днів стажування починався голосники криками начальника техніків Андрія про те які дибіли тут працюють, які не можут зрозуміти його мудрих вказівок і т.д. кожен день нарада з начальством завершувалась криком про те, що технікам потрібно проводити пошук нових клієнтів!!!! (я так і не зміг зрозуміти нафіга технічним працівникам які мають купу роботи по обслуговуванню додатково виконувати функції продавців) і якщо хтось посміє не привести за місяць 7!!!!! нових клієнтів за місяць на слідуючий місяць на маршрут не вийде, а буде ходити по будинках, стукати в двері і вмовляти мешканців стати щасливими абонентами кабельного телебачення ВОЛЯ.

Кожен день приходить від 3 до 7 нових стажерів (до 10 дня доживають одиниці). Враховуючи той факт, що при нормальній організації навчання освоїти людині з вищою технічною освітою вистачить на таку просту роботу максимум 3 дні. Скоріш за все 10 днів стажування призначені виключно для того щоб було кому носити за техніками кабель та тюнери з модемами. Враховуючи факт, що технік має від 4-10 нарядів в день носити є що.

Але це ще не всі грані дурдому роботи в даній канторі. Після того як ви засвоїли нехитрі операції з підключення, вас чекатиме письмовий тест, в якому ви повинні вивчити назубок через скільки см повинні бути забиті гвіздки в стіну і т.д (ні разу не бачив щоб технік міряв відстань між гвіздками, які бив в стіну. Потім вас відправлять з техніком на оціночний лист де ви будете цілий день замість техніка виконувати роботу а він вже оцінить наскільки ви навчились бити гвіздки в стіну.
Якщо ви це пройшли не тіштесь вас чекатиме тестування щомісяця і щоквартала (візьміть до уваги лікарів та вчителів тестують раз на 5 років в яких робота більш відповідальна) за проходження деяких тестів вам ще й доведеться платити від 50 до 100 грн.

Не все так просто і з зарплатою. Якщо ви вважаєте, що ваші розрахунки на отриману зар. плату співпадуть з реальністю не тіште себе мріями. В фірмі штафуть за найменший "пук", наприклад відмова клієнта підключати інтернет. Ви повинні вмовити клієнта підключитись, інакше у вас буде записано невиконання наряду і відповідно штраф 10 процентів.

Також по часі наряди розкидані дуже не рівномірно до обіду у вас може бути 1-2 наряди а основна маса після 18-00. що може створювати незручності.

Обходьте цей дурдом десятою дорогою: ні грошей, ні досвіду, ні кар'єри ви тут не отримаєте.




Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5