Відгук про роботодавця «дуоком» Добавлен: 10.10.13 21:53
Інші назви: агенство нерухомості "Дуоком"
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: duo.com.ua
Телефони: +38 096 350 40 96 +38 098 498 44 14 +38 032 244 58 29 +38 032 245 54 92
Адреса: Україна, м. Львів, м.Львів, пл. Яворського 1
Посада: ріелтор
Дата початку роботи: Квітень 2013 г.
Дата звільнення: Жовтень 2013 г.
Стартова зарплата: $40
Фінальна зарплата: $100
Корисність відгуку: 4 - 1 = +3
Симпатичний офіс/ Велика база даних/ Робота з документами/ Спілкування з іноземцями/ Веселі лозунги: Дуоком велика сила, ми здамо усі квартири!
Немає офіційного працевлаштування, максимум цивільно-правовий договір, який не передбачає відпусток, лікарняних, 40 роб. годин на тиждень тощо/
/Ти мусиш прийти на 9 чи 10 ранку, бо буде штраф, але ніхто тобі не доплатить за пізні покази, чи прибирання офісу/
/Боротьба за клієнта між офісами, між колегами за сусідніми столами/
/Тобі даються вільні години від роботи, але щоб їх отримати необхідно писати заяву з поясненням причини (за сімейн. обставинами - це не причина)/
/Компанія оплачує лише телефонний зв'язок, по Львову катаєшся за свої гроші (мін. 150грн./міс.)/
/І найголовніше: на співбесіді вам розкажуть про систему нарахування З/П: 30% від угод. Однак, це не вся формула. На початку місяця тобі ставлять ціль: припустимо 6000грн., які ти маєш принести в компанію. Якщо ти її виконуєш, отримуєш 30% від 6тис., приносиш 5000грн.( тобі рахують 30% від 5тис., але трішечки штрафують (гривень так на триста), приносиш 7тис., тобі рахують 30% від 6тис. + 20% від 1тис./ Ще є там певні дрібниці, але то пусте/ Якщо Ви подумали, що за невиконання цілі вас штрафують, а за перевиконання вам не доплачують, то ви помиляєтесь: ЦЕ ТАКА ФОРМУЛА))) яка сприяє вашому розвитку і розвитку компанії Дуоком/
/Моя З/П за пів року (з квітня по жовтень 2013): 300грн., 1300грн,, 1900грн. до коригуючого коефіцієнту, і після: 900грн., 1200грн., 300грн. Ще 200грн. мені повернуть разом із трудовою (в якій нема жодного запису від Дуоком) через місяць чи два після мого звільнення/
/Я зневажаю себе за те, що так довго ішачила на бездушну машину Дуоком/
Ті хто там своє відмучив зрозуміють:
Відбула/ не сподобалось
1200 - перший місяць