Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «НОВА ПОШТА» Добавлен: 19.06.14 21:28

Основна назва: НОВА ПОШТА
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,09/5,0

Перегляди: 254
Усього відгуків: 473
Опис діяльності:
Транспортні перевезення по Україні
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: оператор
Дата початку роботи: 2014 г.
Дата звільнення: 2014 г.
Стартова зарплата: $200
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

"школа життя", точніше виживання..

Негативні сторони компанії

Це жах!!!
Змушують проходити медогляд, і той варіант довідки який вони вимагають означає платний медогляд. Гроші звісно не повернули.
Мій чоловік прийшов на роботу оператором в Нову Пошту в перших числах місяця, аванс йому видали 25-го числа в розмірі 200 грн. Першу зарплату - в середині наступного місяця, менше 2000 грн. Як виявилось, його оформили лише з 14-го числа! Тобто 2 тижні роботи по 10-12 годин він їм, виходить, "подарував"! Крім того, зняли 10%, бо "в компанії важкі часи". І це ще спасибі, що штрафів не було - але тільки тому, що він працював зразково, всім посміхався, затримувався після роботи і т.п.
Постійно затримують після роботи - тобто робочий день не нормований! Під час роботи підганяють, в результаті чого робітники отримують зауваження від служби безпеки, і також виникають недостачі.
Поваги до робітників - 0. Говорять як з рабом.
Коли (з вини компанії) не працює база - всеодно змушують приймати клієнтів, але все записувати треба вручну на папірець, а після 21.00 (вкінці зміни) операторів відвозять на термінал, де вони повинні заносити в базу всі дані за день!!! Тож додому реально потрапити лише під ранок. А на наступний день маєш вийти на початок зміни, як завжди. І працювати поки тебе не відпустять додому. І всі недостачі покривай зі свого гаманця.
Якщо ти працював зміну з 8.00 до 18.00 (наприклад) то повинен тримати телефон біля себе до кінця дня - раптом хтось з керівництва до тебе не дозвонився - біда буде.
Начальство стравлює працівників одне з одним.
Крім цього, змушують "чергувати" - тобто мити підлогу у відділенні. Щотижня треба проходити різні тести - і це у свій вільний час. Закривати базу - теж після закінчення зміни (а це буває досить довго).
Умови праці погані.
Співробітники крадуть речі одне в одного!
Спокійний, впевнений в собі чоловік з вищою освітою, став настільки заляканим і знервованим після 1.5 місяців роботи в цій компанії, що рахуємо дні коли можна нарешті звідти піти (бо мусиш допрацювати 2 тижні).

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5