Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Эпицентр» Добавлен: 15.07.14 11:50

Основна назва: Эпицентр
Інші назви: ТОВ "Епіцентр К", Епіцентр
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,40/5,0

Перегляди: 348
Усього відгуків: 475
Опис діяльності:
Торгівля
Автор(-ка): Spotter (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: охорона
Дата співбесіди: 2014 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

"ЧТО????" :)))

Негативні сторони компанії

Закинув резюме на вакансію охоронця. Відразу в той самий день і передзвонили...... Але я вирішив подивитись на відгуки, і тут ооогогоооо "мама, не горюй" ((( Хтось може сказати, "та ти сам піди попробуй попрацювати...", але я знаю шо таке можливе, тому що стикався з таким на минулих роботах.
Отже читаючи коменти, розумію шо ця кантора цих виблядків "ригоаналів" нічим не відрізняється за своїм характером від того шо ми всі бачимо в Верховній Раді України. А це значить, якщо хочеш втриматись на роботі, хочеш щоб до тебе малошановане керівництво ставилось з симпатією, хочеш пропихнутись в гору по посаді - ставай таким як вони - 6кою,підлим, цинічним, брехливим, а головне великим Жополизом.
Ні, я не з тих над якими можна поводить як з рабом, і не з тих очколизів які готові на все заради грошей! Скажу більше, навіть якшо в перші дні хтось із цього "керівництва" почав мене принижувати (так як пишуть про це колишні робітники), почув би від мене посил куди по дальше!!! Це в кращому випадку!!
Кращек написав один на форумі "краще кладку класти на морозі, ніж бути постійно жополизом"
І СКІЛЬКИ ВИ ПРАЦІВНИКИ ЦІЄЇ ЗНУЩАЛЬНОЇ КАНТОРИ ЗБИРАЄТЕСЬ ТЕРПІТИ ЦЕЙ СТИД І ПОЗОР?! РОЗУМІЮ РОБОТУ НЕ ТАК ЛЕГКО НАЙТИ, АЛЕ ПРАЦЮЮЧИ ВИ ДАЄТЕ ШАНС НА ПОДАЛЬШЕ ІСНУВАННЯ ЦІЄЇ ШВАЛІ !! ЯКОСЬ ОБ"ЄДНЮЙТЕСЬ І ВИСЛОВЛЮЙТЕ МАСШТАБНИЙ ПРОТЕСТ ПРОТИ ТАКИХ ВЛАСНИКІВ, БО ТРИМАЮЧИ РОТ НА ЗАМКУ ВИ ДАЄТЕ РОЗМНОЖУВАТИСЬ ТАКИМ ПІДЕРАСАМ ПО ВСІМ СФЕРАМ ВИРОБНИЦТВА !