Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Tiens group» Добавлен: 18.07.14 22:08

Основна назва: Tiens group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: 0992121206
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,74/5,0

Перегляди: 267
Усього відгуків: 977
Автор(-ка): anonim (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: оператор пк
Дата співбесіди: Липень 2014 г.
Корисність відгуку: 3 - 0 = +3
Всього коментарів: 3

Позитивні сторони компанії

"довольні пики москалюг" :)

Негативні сторони компанії

1. Не ведіться - це "кидалово"!!!
2. 17-07-2014 року знайшов вакансію "оператор пк" на сайті headhunter.ua. Компанія підписана як "музика". написав їм листа, мені відповіли, дали номер телефону. Я зателефонував, мене запросили на інтерв'ю. 18-07-2014 сповнений інтузіазму та в піднесеному натрої, що нарешті знайшов роботу з бажаним та гідним рівнем заробітної плати, пішов за вказаною адресою (м.ЛЬВІВ, вул. ТЕСЛЕНКА, 4). Перше враження: після того як я пройшов двічі від №2 до №6, подумав, що такої адреси просто немає, але... з третьої спроби я все ж таки знайшов цей бажаний офіс. Він знаходився у дворі. Пуста будівля, в приміщенні 2 кімнати. Навіть якщо не брати до уваги, що всі співробітники розмовляють російською і навіть ніхто не намагається розмовляти українською (і це у м.Львів, що не може не насторожувати!!!). На вході мене зустрів хлопець років 26 заспаний у костюмі, у якого на обличчі написано "Вітаємо Вас пане(і) ЛОШАРА!". Він чемно питає до якого ви керівника, потім дає заповнювати анкету та проводжає в кімнату. По факту... всіх кандидатів зганяють у кімнату в якій знаходяться стільці, дошка із маркерами та телевізор, як виявляється, пізніше там проводяться лекції. Після заповнення анкети ви очікуєте на свою чергу. Коли настає та жадана мить, Вас запрошують на співбесіду. Після заздалегідь завченого "калу", який Вам "втерають" Вам кажуть, що зателефонують і ще що необхідно пройти курси лекцій, а самий смак у тому, що необхідно здати 60 грн. як заставу за матеріали, які Вам нададуть.
3. Прийшовши додому я почав шукати інформацію про компанію в інтернеті і одразу ж наткнувся на цей сайт з відгуками :). До того як я побачив ці відгуки я сумнівався в "лохотроні" на 75%, але прочитавши перший відгук все стало на свої місця.
4. Ввечері подзвонили і сказали, що мені пощастило і я пройшов конкурс, мене чекають 19-07-2014 на лекції при собі мати 2 фотки, паспорт, зошит, та ручку.... а ще 60 грн. ОБОВ'ЯЗКОВО!!! сказав, що прийду, а сам оце думаю чи прийти поглузувати з них :)
5. НЕ ВЕДІТЬСЯ ЦЕ "ЛОХОТРОН"!!!!
6. Будьте уважні, адже шахраї завжди очікують на розгублених, заляканих і ображених долею "простаків".
7. Сподіваюсь я допоміг хоча б комусь! :)