Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «НОВА ПОШТА» Добавлен: 13.08.14 19:19

Основна назва: НОВА ПОШТА
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,09/5,0

Перегляди: 280
Усього відгуків: 473
Опис діяльності:
Транспортні перевезення по Україні
Автор(-ка): Юра (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: водій-експедитор
Дата початку роботи: Червень 2014 г.
Дата звільнення: Серпень 2014 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

В основній масі колектив доброзичливий.
Можна отримати певний досвід, наприклад, водіння.

Негативні сторони компанії

Якщо ви впертий, витривалий, може і зможете заробляти певні гроші, які будуть психологічно виглядати непоганими, але більшу їх частину буде з'їдати машина, і чи воно того вартуватиме, судити вам. Я вирішив, що воно того не вартує.
Якщо ви не водій зі значним стажем, або не таксист з 15-річним досвідом, не ведіться на те, що ви будете добре заробляти. Будете працювати без обіду до 20 год, а отримувати будете перші декілька місяців тільки на машину (в кращому випадку).
Візьмуть вас по контакту, який складено таким чином, що як би ви не працювали, можете ще залишитися винними. Мова взагалі не йде про оплачувані лікарняні, відпустки. Обіду у вас теж не буде.
Не ведіться на те, що у вас норма 50 адрес в день (7 хв на адресу?), вам і так раніше пів дванадцятої з терміналу не виїхати, бо то не всі коробки вже є, то нема сканера, то банально принтер не друкує. Тільки ви трохи вивчите район, не надійтеся, що ви нарешті заробите собі гроші, щоб залатати подерту на минулому тижні шину, вас зараз же переведуть на інший район, і скажуть, що ви погано працюєте.
Ваш район, який буде носити назву, скажімо, "Центр" обов'язково включатиме в себе низку вулиць, розкиданих по цілому Львову - і тобі район Шевченківського замку, і коло Скрині, і біля польського посольства - вам будуть спихати ваші колеги все за принципом "що мені негоже", але "возмущатися" не буде вам смислу, бо начальство вам пояснить, що то ваш район, і ви повинні то везти, в результаті чого замість, скажімо, сорока адрес ви роздерете собі задницю, але розвезете лише двадцять.

Завантажуватися будете ви в останню чергу, бо, звісно, окремої рампи, як в інших у вас не буде, і як виносити коробки з терміналу в машину буде суто ваша проблема, так само як і знайти сканер, навіть якщо ви побачите, що ніхто з ваших колег активно не сканує, але сканерів уже не буде. Вони масово появляться, коли уже всі ваші колеги будуть готові до від'їзду.
До речі, вам будуть настійливо пояснювать ваші менеджери, що ви і зранку, і під час їзди маєте дзвонити до ваших клієнтів, щоб самостійно спланувати і організувати процес доставки до ваших клієнтів, яких то немає на місці, то в них обід, то вони бажають, щоб їх зачекали годинку, чи принесли вантаж в кафешку в центр.
Не ведіться на це, у вас буде чіткий перелік підстав, в яких випадках і до кого ви маєте дзвонити.
І найголовніше: проблеми індійців шерифа не ... Не ведіться на обіцянки гарно платити зарплату. Навіть той мізер, який ви заробите в цьому місяці, вам дадуть аж в кінці наступного, якщо дадуть, звісно. Бо як би ви сумлінно не рахували витрати пального, все залежить від вашої машини. Якщо вона перепалила бодай півлітри в день, не сумнівайтеся, в кінці місяця вам відмінусують.
Добре подумайте, чи варто вам тратити час.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 2/5