Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Супермаркет «Сильпо»» Добавлен: 25.08.14 18:26

Основна назва: Супермаркет «Сильпо»
Інші назви: Сильпо
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт:
Адреса: Україна, м. Хмельницький, Хмельницький, Маршала рибалка 2а. Тц "Оазис"
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,41/5,0

Перегляди: 420
Усього відгуків: 353
Опис діяльності:
крупная торговая сеть магазинов самообслуживания, ассортимент которых насчитывает до 20 000 наименований продуктов питания и сопутствующих товаров
Автор(-ка): Капитошка (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Продавец
Дата початку роботи: 2012 г.
Стартова зарплата: $900
Поточна зарплата: $1500

Позитивні сторони компанії

Єдине, тільки що відношення охорони більш менш нормальне порівнянно з другими конторами і персонал не платить за нестачі товару після переобліку.

Негативні сторони компанії

Працюю продавцем в сраному сільпо 2 роки через те що в бідовому Хмельницькому роботу більш-менш нормальну знайти дуже важко (якщо можливо взагалі). І вся сільпівська політика побудована на цьому. Не подобається - ніхто не тримає.
Зацікавленності в тому, щоб працівники працювали довго - нуль. Зарплата начисляється в залежності від категорії. Їх є три. А, В і С.
Працівники з А категорією (в більшості шаройоби і сраколизи) мають найвищу зарплату. Гривень аж на 80. Це десь 1800 грн. Це 1-2 продавця її тепер мають на весь магазин. Решту в цьому році перевели на найнижчу.(С) Це 1500 грн. На В категорії залишились одиниці. Щоб була пиздата категорія треба дуже довго і нудно лизати сраку заввідділу, скануватись секунда в секунду на прихід, обід, уход.
Так от, з цеї неймовірної зарплати ти тратиш десь 200 грн. в місяць тільки на всрані обіди, бо там нема як в епіцентрі і таврії безкоштовної жрачки. Плюс проїзд ще десь 120 грн.
Відношення до персоналу теж цікаве. Більше половини працюючих продавців тугодуми і долбойоби, тому керівництво находить собі парочку любімчиків, яких можна їбати в ніс і в гриву і вішає на них все що не було зроблено вище вказаними довбаками, бо той інвалід, та беремена, той уважаєма людина його нізя їбати. Один продавець бігає по всім відділам як ранений, при цьому не забуває вигрібати лопатою піздюлей, в той час як решта колупається в носі.
Графіки роботи можна корректувати, але якщо ти городський то готовся зразу, що будеш ходити на 12-13год. І кукурікати десь до 21, бо бикам зо села тре на ранок виходити і нє ібйот. Добирання з роботи теж піздец повний, бо те сільпо в такій сраці знаходиться, що в яку сторону не піди -то далеко і ніхира не їде вже після 21,30 як по заказу.
Висновок - Сільпо це скотарня, в яку тре йти щоб перекантуватись зиму і сїбатись на кращу зарплату.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5