Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «УНТ» Добавлен: 01.01.15 16:27

Основна назва: УНТ
Інші назви: "Украинское Народное Телевидение "УНТ"
Сфера діяльності: Послуги: Телебачення, радіо
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, 04080, Київ, вул.. Фрунзе, 102
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,71/5,0

Перегляди: 212
Усього відгуків: 84
Опис діяльності:
Телеканал "Украинское Народное Телевидение "УНТ"
Автор(-ка): Вікторія Романкова (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: менеджер з продаж
Дата початку роботи: Серпень 2012 г.
Стартова зарплата: $900
Поточна зарплата: $1500
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

На ціому сайті треба на шу рекламу розміщувати.

www.unt.ua

Для кандидатів в депутати місцевого самоврядування, громадських діячів, власників бізнесу!
Наші ціни знижено у п’ять разів, щоб допомогти українському бізнесу представити свою продукцію у країнах Євросоюзу та підняти рейтинг вітчизняного виробника на міжнародному ринку.
УНТ – соціальний проект для підприємств України.

Інформаційне агентство УНТ – це найефективніший спосіб донести свою активну життєву і громадську позицію до громадян України та світу стосовно міжнародної, державної, соціальної, суспільно-політичної, комерційної, цікавої, а також важливої для суспільства інформації.

Тисячі провайдерів IP TV телебачення транслюють прямий ефір УНТ – унт онлайн

Під час прямого ефіру у форматі прес-конференції кожен кандидат в депутати, громадський діяч (далі – спікер) має можливість принести в студію УНТ свої матеріали у вигляді фільмів, відеороликів і фото, які будуть показані в прямому ефірі і допоможуть візуалізувати зміст вашої теми на прес-конференції, допоможуть висвітлити вашу активну життєву, державну і громадську позицію.

На основі Ваших матеріалів та плідної співпраці команди професіоналів УНТ, ми створюємо цікаву і насичену програму за різними тематиками, наприклад:
• «Прес-конференція»
• «Гість УНТ»
• «Всеукраїнська профспілка юристів»
• «Важливий Аспект».
• «Національний комітет по боротьбі з корупцією»
• «Україна це я»
• «Депутатський корпус»


Ці програми будуть демонструвати конкретні внески в суспільне життя нашої країни, Вашої діяльності й досягнень, підкреслювати відмінну репутацію.
Інформаційне агентство УНТ використовує новаторський підхід щодо проведення прес-конференцій та круглих столів в режимі онлайн-телемосту. Це дає можливість забезпечити спікера спілкуванням з глядачем його цільової аудиторії в прямому ефірі, а також даний відео-зв’язок дозволить регіональними представниками ЗМІ (журналістам обласних телеканалів, друкованих та Інтернет-видань України) проводити обговорення і ставити запитання в режимі телемосту.
Ми суттєво відрізняємось від інших Інформаційних агентств тим що використовуємо тільки новітні Інтернет-технології. А це можливість здійснювати пряму трансляцію Вашої прес-конференцій, отримувати їх анонс, а також і інші ТВ-передачи, новини в телевізійному форматі MPEG-4, Full HD 1920x1080, встановлювати телеміст, як областями України, так і з будь-якою країною світу, залучати журналістів 350 регіональних телеканалів та більше 2000 Інтернет-видань України та світу з наданням їм можливості задавати питання через веб-камеру і одночасно проводити трансляцію в їхньому ефірі (як в повному об’ємі, так і частково використовуючи сюжети в новинах).
Найбільший прес-центр України – 357 м2
І ми зробимо все необхідне задля висвітлення та оперативного донесення необхідної Вам інформації до громадян, які проживають у відповідному регіоні нашої країни.

Прийнявши рішення співпрацювати з нами та використовувати потужні можливості нашого Інформаційного агентства УНТ, Ви отримаєте відчутну інформаційну перевагу перед іншими кандидатами, які балотуються у Верховну Раду України або органи місцевого самоврядування у вашому виборчому окрузі задовго до початку виборів.

Негативні сторони компанії

у нас хороше керівництво а працівники ще краші)

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5