Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Супермаркет «Сильпо»» Добавлен: 09.03.15 17:58

Основна назва: Супермаркет «Сильпо»
Інші назви: Сильпо
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт:
Адреса: Україна, м. Умань
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,41/5,0

Перегляди: 314
Усього відгуків: 353
Опис діяльності:
крупная торговая сеть магазинов самообслуживания, ассортимент которых насчитывает до 20 000 наименований продуктов питания и сопутствующих товаров
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2014 г.
Дата звільнення: 2015 г.

Позитивні сторони компанії

вони є, але їх дуже мало...

Негативні сторони компанії

Розпочну з того, що я пропрацював в даній компанії 2роки. Це далеко не 2-3 місяці, як для більшості початківців. По статистиці можу сказати що в свому відділі за цей період змінилося 40 продавців(з терміном більше як 1 місяць) це ще не враховуючи стажерів які не пройшли пробний період. Тобто таких як я, що працювали більше року було не більше ніж одна людина на рік, висновки робіть самі...
Працюючи на відділі "Свіжих продуктів" ви працюєте будь-де з цієї групи, навіть якщо у вас немає роботи в своєму відділу, то ласкаво попросять піти на інший відділ, ну або пригрозять зняти КТУ.
Найдивнішим фактом є те, зарплату всі отримують однакову, будь ви сидите за вітриною Кондитерки, або ви таскаєте тонни овочів в нічну зміну. До речі нічна зміна є тільки в деяких відділах (не у всіх, крім випадків, коли переоблік) і звичайно вона оплачується по денному тарифу, тобто компанія ігнорує дію закону, щодо оплати в нічну зміну, ну або в них там інші якісь там нюанси, що ми профукали коли підписували трудовий договір.
До речі, ще один нюанс в деяких регіонах є нічні зміни, а в деяких немає....
В заключенні можу сказати, якщо повезе з відділом і керівництвом то робота може бути і не особливо напряжна, але таких випадків практично немає. Як правило вам доведеться підпорядковуватися 5-ма начальниками(в залежності від відділу) де вони можуть мати рівень знань рівний шкільному(а у вас вища освіта) і при цьому вам просто не можна з ними поспорити, вас швидко зрівняють з землею, і скажуть знамениту фразу "не подобається, іди пиши заяву на звільнення".....Надалі влом писати, я міг би написати про цю компанію звіт на 200 сторінок)))

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 2/5