Отзыв о работодателе «ТОВ "Проспера А. В."» Добавлен: 10.03.15 15:37
Телефоны: 068-943-97-04; 066-369-21-11; 063-142-48-76
Дата начала работы: 2014 г.
Дата увольнения: 2015 г.
Полезность отзыва: 115 - 30 = +85
Організація, що займається кредитним шахрайством. Розміщують об'яви, де пропонують кредити готівкою (від 10 до 500 тис. грн.). Під різними приводами,
намагаються обманом виманити у людей гроші. При цьому, кредити не надаються.
Адреса офісу: вул. Ярославская, 11 в, оф. 110.
Якщо ви стали жертвою шахраїв, терміново зателефонуйте за номером: (063) 417-43-30
Правозахисне об'єднання Синдикат (sindikat.info).
намагаються обманом виманити у людей гроші. При цьому, кредити не надаються.
Адреса офісу: вул. Ярославская, 11 в, оф. 110.
Но что то мне не верится что это будет!
Вдруг кинут... Они ооочень пожалеют!
Квитанция есть по оплате?
Много заплатили?
[email protected]
И есть ли у вас договор с ними?
У кого оформляли?
И через сколько?
Крутая Компания, деньги дают, ОТВЕЧАЮ!!!
Оля, а Ви де заключали. В Вінниці центральний офіс, де не заключають договора??? Це Ви обманщики, і п...и. А Проспера А.В. видає кредити, я можу показати банківську випуску і не тільки я,а всі хто получив і хто не побоявся дати свій номер телефону. І це дійсно, ми, клієнти пишем гарні відгуки про Просперу