Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «тяньши» Добавлен: 17.02.11 17:45

Основное название: тяньши
Другие названия: корпорация "Тяньши"
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Луцк
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,89/5,0

Просмотры: 852
Всего отзывов: 63
Описание деятельности:
Продажа всякой китайской хрени и всякое другое
Автор: Оксана Т-ко (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Вакансия: менеджер по роботі з персоналом
Дата собеседования: Август 2010 г.
Полезность отзыва: 3 - 0 = +3
Всего комментариев: 3

Положительные стороны компании

в офісі було холодно, і нам включили UFO))

Отрицательные стороны компании

Роскажу свою історію по-порядку. В 2010 році я закінчила університет, і звісно ж активно зайнялася пошуками роботи. накупила газет і стала уважно вивчати ринок праці. привернуло увагу оголошення, типу, потрібні на роботу менеджер по роботі з персоналом, і такий же тільки з клієнтами. потрібно було людей 22-45 років, з вищою освітою, можливо без досвіду роботи. беру я телефон, набираю номер, дівчина приємним голосом спитала моє імя, звідки, і т.д. і запропонувала прийти на співбесіду. на запитання що це за фірма, вона відповіла, що вам все розповість директор, що відразу ж насторожило.
на наступний день я зібралася і пішла шукати офіс. він виявився в такому захалусті, що й не відразу помітиш, причому ніякої вивіски нічого, на вікні було написано просто - інформаційний центр. забула одну деталь. цей офіс знаходився в підвальному приміщення 2-х поверхового будинку 20-30-х рр. запах там - зайдіть в будь-який підвал.
почалася співбесіда. прийшла до мене дівчина, мені по шию, і віком мені здалося молодша. ну співбесіда пройшла нормально, наїжати не буду. дала мені запрошення, що означало що мене нібито взяли.
але не все так просто. треба було пройти 3 дні навчання. зі мною пирйшли ще дві дівчини, але на інші посади. прийшла до нас якась мимра, і почала втирати шкільний курс економіки. причому попередила, щоб ми між собою не спілкувалися, за що вона нас вижене. грузила нас питаннями, типу, чому ми прийшли в цю компанію, чому ми не могли найти іншої роботи і т.д.
в кінці дала перелік з 10 книжок, 2 з яких треба було прочитати на наступний день (десь 100-150 стор.). і головне, що мене вбило, домашнім завданням було не розмовляти про роботу цю з батьками чи з кимось іншим. мені зразу дойшло що до чого, бо ще на співбесіді дівчина мене запитала "чи чесно я нічого не чула про їх компанію". 1 день закінчився. але нас ще чекала зустріч з головним менеджером, яка по поведінці і характеру перевершувала нашу "вчительку". ця тьотка запитала мене, що я зрозуміла з того що почула, і чи хочу прийти на наступний день. а, забула, скажіть причину, чому я маю дати вам запрошення на завтра. запрошення я взяла, але коли вийшла, найшла найшла найближчий смітник, порвала на кусочки і викинула.
на другий день ніхто зі мною з цієї компанії не звязувався.
щасливо залишатися. шукайте лохів в іншому місці.