Отзыв о работодателе «Благодійний фонд Небайдужі серця» Добавлен: 24.07.15 11:24
Сфера деятельности: Услуги: Государственная служба, общественные организации
Дата начала работы: 2015 г.
Дата увольнения: 2015 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Останню розглянемо детальніше. Маленька, Вітвицька Тетяна Романівна 17.04.10 року народження, з діагнозом - вроджена вада розвитку лівого стегна (вроджений фокальний дефіцит) - потрапила на забезпечення БФ "Небайдужі серця". У свої 3.5 роки маленька Тетянка вже перенесла чотири операції, але всеодно, одна ніжка коротша аж на 7 см. і тому вона потребує негайної операції. БФ "Небайдужі серця" робить усе можливе,щоби здобути для операції 15 тис. грн. і допомогти прожити повноцінне майбутнє,щоби її батьки побачили маленькуТетянку, біжучи їм на зустріч, усміхнену, повну енергії, позитиву і головне - здоров"я! Це є головною метою не лише батьків Вітвіцької Т,Р., але й волонтерів БФ"Небайдужі серця",які хвилюються за дівчинку, як за свою рідну!
Немає