Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Райффайзен Банк Аваль» Добавлен: 17.10.15 16:49

Основное название: Райффайзен Банк Аваль
Другие названия: Райфайзен банк Аваль, Аваль, Aval, Райфайзен
Сфера деятельности: Услуги: Финансовые услуги: банки, оценка, аудит, страхование и пр.
Сайт:
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Черновцы
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,63/5,0

Просмотры: 438
Всего отзывов: 52
Описание деятельности:
Райффайзен Банк Аваль продовжує займати лідируючу позицію за розміром активів серед українських банків. Послугами банку на початок 2007 року користувалися 3,9 млн. приватних клієнтів та понад 240 тис. юридичних осіб.
Автор: Соломія (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2015 г.
Дата увольнения: 2015 г.
Полезность отзыва: 2 - 0 = +2
Всего комментариев: 2

Положительные стороны компании

офіційний стаж, після роботи на відділенні зможеш спілкуватися навіть з ідіотами та хамами. хороші навики спілкування з людьми, хороший досвід у продажах.

Отрицательные стороны компании

є багато нюансів. за останні три роки рба спаскудився,новий підхід до управління кадрами та глобальні зміни у структурі банку просто вибивають з колії,працювати стало дуже важко. умови праці жахливі, вимагають занадто багато. плани страшні і не реальні у виконанні. зп мала,вічно працюєш у стрессі. масове скорочення відділень збільшило навантаження на ті відділення що залишилося. клієнтів багато,роботи ще більше,в 6 вийти з роботи не реально, якщо така можливість випала ти прокажений і не маєш що робити. часто можеш сидіти до ночі. якщо ти в час кризи не зміг продати продукт ти поганий менеджер,тобі назначають знову навчання про продукт щоб ти в 100 раз його вивчив, ше зроблять конференцію чому ж ти не продав продукт як вивід вимахають по повній. плани,плани,плани і побільше привести нових клієнтів,фігня шо на цілу область лишилося одне два відділення. вище керівництво говорить , що типу ми вас розуміємо а по факту ви херові менеджери,ви не вмієте організувати робочий час, ви не вмієте продавати ітд...колектив непоганий але є і кращі набагато,кожен сам за себе. за начальника хорошого нічого не можу сказати, а правда нікому не потрібна. якщо це перша робота то ви отримаєте хороший досвід і фундамент для майбутнього незважаючі на всі величезні мінуси. Після РБА нічого не страшно.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 2/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 4/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5