Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Lucky Talky» Добавлен: 02.11.15 18:18

Основна назва: Lucky Talky
Інші назви: Lucky-Talky, Luckie Talkie, Лаки Токи, ТОВ Лаки Токи
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,96/5,0

Перегляди: 261
Усього відгуків: 11
Опис діяльності:
колл-центр, связанный с общением с авторами сочинений, рефератов, курсовых, дипломных, докторских. Бедные индусы пишут работы, ленивые америкосы покупают, а трудолюбивые украинцы сидят на телефонах и общаются с теми и этими, обеспечивая им поддержку на англ. по телефону
Автор(-ка): Каріна Добриднєва (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: оператор калл-центра
Дата співбесіди: Вересень 2015 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Офіс розташований близько коло метро, облаштований сучасними меблями та технікою, чистий офіс та конференс рум, на рецепшні приємні люди. Колектив, мабуть, максимум до 23 років, сидять одні молоді хлопці та дівчата, також там мають змогу працювати іноземці. Гнучкий графік - ранкова зміна з 6 до 15, вечірня зміна з 15 до 22 та нічна з 22 до 6. Дорога на ранкову зміну та з ранкової оплачується компанією.

Негативні сторони компанії

Робоче місце-невеличка кабінка, власні речі не має, де положити, у всіх все лежить де-небудь, коло робочого столу. Офіційне оформлення через пів року і то, якщо компанія прийме офіційне рішення. Протягом тренингу, до 3х місяців, заробітна плата виплачується в розмірі 80 %, графік тренінгу незрозумілий, не має офіційно визначених годин, тренинг протягом місяця - якісь зміни тебе тренирують, а якісь ти працюєш сам, то оплачуються як 80 %, це пояснюють тим, що працюєш частково, не на всі 100 %. Оплата взагалі незрозуміла, кажуть, що оплачуються зміни погодинно і виходить в результаті, що ранкова зміна коштує 33 долара, вечірня 29 і нічна 36, потрібно працювати 3-4 зміни в тиждень, якщо порахувати згідно сказано, то повинно вийти до 600 доларів за місяць, але як сказала менеджер по персоналу, середня зп становить 300 доларів. В які зміни потрібно працювати не зрозуміло, кажуть, що можна лише нічну один раз на тиждень, а решту ранкові і вечірні, потім є в них сезонні роботи, в які можна працювати в тиждень до 4-5х змін, але коли не сезон - то працівник може працювати 2-3 зміни на тиждень. Неоплачувана відпустка та лікарняні, соц пакету не має.