Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Майами Тур» Добавлен: 26.11.15 22:57

Основна назва: Майами Тур
Інші назви: Сеть туристических агентств "Майами Тур"
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт:
Телефони: (093) 537-89-85; (096) 125-99-58; (095) 018-06-70
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, США
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,60/5,0

Перегляди: 220
Усього відгуків: 4
Опис діяльності:
Сеть туристических агентств Майами-Тур рады видеть Вас на нашей официальной сайте! К Вашим услугам предлагаем незабываемый отдых по всему миру. Более 1000 горящих предложений ежедневно!!! Экскурсионные автобусные туры по Украине, Европе. Отдых на Азовском море. Оказываем помощь в получении шенгенских виз, виз в США, Канаду и Англию. Имеем большой выбор программ стажировок для выпускников и студентов. Также есть большой выбор чартерных авиабилетов. Сотрудничество с нашей командой специалистов дает нашим клиентам возможность быть уверенными в том, что все их запросы будут выполнены в срок, а их... »
Автор(-ка): Вероніка Байда (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Квітень 2014 г.

Позитивні сторони компанії

Привіт усім, хто читає цей відгук! Хочу сказати велике спасибі за те, що майамі тур змінили моє життя та допомогли мені отримати візу до Америки!!! Ми з подругою раніше мали відмову у візі, подавалися удвох. РобітникИ фірми запропонувавИ мені і подрузі піти з хлопцями. Подружка відмовилася.Я дуже нервувала, але вмовила свого бойфренда і ми звернулися в цю компанію. Ось тут у нас почалися великі ПРОБЛЕМИ!!! Ми почали дуже сваритися і розійшлися. Я приїхала за грошами, але мені відповили, що "продєлано очень много работи" і запропонували довести цю справу до кінця. дО посольства я поїхала разом з їх клієнтом, уся трусилася та Ігор постійно держав мене за руку і заспокоював. Так ми почали зустрічатися. Потім я полетіла в США, а він ще був дома,займався своїми справами. Мене зустрів чоловік на авто,відвіз до квартири, уже на наступний день я вийшла на роботу! Працювати, скажу честно, дуже важко, якщо дивитися на те, що в Україні я мала свою справу і декілька найманих працівників. Дуже важко переносила зміну клімату. Та десь через місяць-півтора "втянулася".Вдень та ввечері я працювала, а потім перед відпочинком старалася години зо дві виділити на вивчення мови. Спустя 4 місяці прилетів хлопець, він гарно знав мову, тому йому запропонували більш високоплачувану роботу. Заробітна плата в Америці реально висока і рівень життя в рази краще.Надалі ми через адвокатів хочемо отримати біженство. Зараз я в Україні, буду десь тиждень, дуже надіюся, що зможу забігти до майами на офіс і подякувати їм від щирого серця!! ТЕПЕР ПО ПЛЮСАМ: + РЕЗУЛЬТАТ, + ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ В АМЕРИЦІ, + РЕАЛЬНА РОБОТА З ХОРОШОЮ ОПЛАТОЮ.

Негативні сторони компанії

АЛЕ КРІМ ЦЬОГО Є МІНУСИ: 1. ХОТІЛОСЯ Б ШВИДШЕ. РОЗУМІЮ, ЩО ЦЕ ВЖЕ ДОСКІПУЮСЯ, ТА ВСЕ Ж. 2. ІНОДІ БУВАЛО, ЩО ПОВИННА БУЛА ЧЕКАТИ В ЧЕРЗІ ДЕСЬ ПІВГОДИНИ. 3. НА ПЕРШІЙ СПІВБЕСІДІ БУЛО НЕ ЗОВСІМ ЗРОЗУМІЛО ЩО ДО ЧОГО.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5