Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Солларис украина» Добавлен: 02.06.11 15:21

Основна назва: Солларис украина
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,32/5,0

Перегляди: 365
Усього відгуків: 5
Опис діяльності:
Компания «Sollaris Ukraine» является независимым финансовым консультантом для частных инвесторов в Украине и создана с целью научить правильно управлять личными финансами, а также ознакомить с разными видами инвестирования в прибыльные проекты.
Автор(-ка): ТОВ -Солларіс Україна- (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2010 г.
Дата звільнення: 2011 г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Користуючись нагодою, хочемо засвідчити Вам свою повагу та звернутися до Вас з приводу наступного.
ТОВ «Солларіс Україна» є компанією, створеною за рахунок іноземних інвестицій, що займається моніторингом фондового ринку, вивченням інвестиційного клімату України, консультуванням з питань оптимального розміщення капіталу, ефективного інвестування у цінні папери тощо.
Під час спілкування з нашими клієнтами нам стало відомо, що у мережі Інтернет на веб-сайті за адресою http://orabote.net/feedback/list/company/11006, що належить безпосередньо Вам, невідомими особами розміщується інформація, яка відображає неправдиві відомості стосовно професійної діяльності ТОВ «Солларіс Україна», формує у потенційних клієнтів негативне ставлення до якості послуг нашої компанії, паплюжить та принижує ділову репутацію компанії.
В опублікованій статті невідомими особами підіймаються питання стосовно винагороди консультантів, працевлаштування, умов надання послуг, професійної діяльності компанії тощо.
Вважаємо за необхідне повідомити Вас про існування у чинному законодавстві відповідальності за розповсюдження недостовірної інформації у засобах масової інформації та мережі Інтернет, яка зокрема передбачає відшкодування завданої моральної шкоди особі, стосовно якої було розповсюджено недостовірну інформацію.
Виходячи із вищевикладеного, ТОВ «Солларіс Україна» вимушене звернутися до Вас із проханням припинити розміщення блогу та видалити всю наявну інформацію, що розміщена за адресою: http://orabote.net/feedback/list/company/11006, ОСКІЛЬКИ подібне розміщення неправдивих відомостей завдає непоправної моральної шкоди ТОВ «Солларіс Україна», порушує права та інтереси компанії, принижує її ділову репутацію в очах партнерів та контрагентів, псує створений роками імідж нашої компанії.
Сподіваємось на найшвидше вирішення цього питання з Вашого боку, в іншому випадку ми будемо змушені звернутися з позовною заявою до суду з метою захисту порушених прав та охоронюваних законом інтересів ТОВ «Солларіс Україна» внаслідок розповсюдження недостовірної інформації, яка паплюжить ділову репутацію нашої компанії.

Негативні сторони компанії

З повагою та надією на порозуміння.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5