Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «ООО "НРП"» Добавлен: 07.04.16 19:47

Основное название: ООО "НРП"
Другие названия: Cеть магазинов MOYO
Сфера деятельности: Торговля: Компьютеры, комплектующие, ПО
Сайт:
Телефоны: 591 - 10 - 92
Адрес: Украина, г. Ровно
Рейтинг компании:

Вновь созданная компания. Компания открывает сеть розничных магазинов с начало в Киеве, потом по всей Украине. Формат такой же как и Unitrade. Представленная группа товаров: Компьютерная техника, фото и видео, мобильные телефоны, аксессуары
Автор: Вова (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: Продавец
Дата начала работы: Июль 2014 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1

це була моя перша компанія. по правді кажучи, пішов у продавці з відчаю, нікуди не міг влаштуватися після університету. не думав, що так надовго затримаюсь, але сталося інакше. робота подобається, заробляю гарно. особисто для мене важливо офційне працевлаштування, відпустка 24 дні, гарний директор, колектив та відношення до працівників як до людей. кар'єра мене не цікавить, по іншим знаю, що це можливо.
загалом, гарна компанія для побудови кар'єри, постійного заробітку та набуття досвіду.
в інших відгуках писали про те, що зрізали маяки. було таке, але я багато спілкуюся з продавцями інших магазинів. в них так само чи гірше, ще й приховані штрафи зі скороченнями штату є.
нещодавно ввели три плани за невиконання яких зменшується зарплатня. як на меня три плани: акси, ТО та послуги - ліпше, ніж один. плани перекриваються один одним, недовиконав один, компенсував його перевиконанням іншого))) план на послуги мінмальний, я його завжди в два-три рази перевиконую.

частіше видавайте нову форму і зробіть ії більш якісною.
більше нічого суттєвого не згадується.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 4/5
Социальный пакет и льготы