Отзыв о работодателе «BVS-работа» Добавлен: 08.04.16 20:14
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: bvs-rabota.net
Телефоны: 093 956 76 92
Адрес: Украина, г. Ровно
Дата начала работы: 2015 г.
Дата увольнения: 2016 г.
візу відкрили
Всю цю ситуацію, я постійно коментувала менеджеру Наталі, слава богу в той час знайшли і без БВС, і без Оксани підробіток на тиждень, заробили гроші хоч на квартиру, щоб заплатити, аби не лишитись на вулиці, поки від БВС чекаємо на вакансію.Я звернулась до Наталії, щоб нам повернули гроші за не надану вакансію, на що вона мені багато чого писала, а саме, приїхати треба в Київ, написати заяву про повернення грошей, мені цікаво за що я мала їхати в Київ за тим , щоб мені повернули гроші, чи в деяких людей складається враження, що коли ідуть на заробітки, то грошей з собою беруть , щоб їздити туди сюди?, потім вона написала , що нам Оксана запропонувала роботу, а ми відмовились від неї........... брєд!!!!!!!!!!!!!!!!!! ми приїхали в Прагу, чекаємо на роботу, нам її "типу" пропонують а ми будем від мовлятися??????????????? дурнішого не чула!!я обгрунтовуючи свої слова договором, пишу для неї, що в вас в договорі чорним по білому написано, що гроші повертаються у разі не надання вакансії....., а нижче АБО ПЕРЕПРАЦЕВЛАШТОВУЮТЬ НА ДРУГУ РОБОТУ, ніякої другої роботи не було запропоновано.